U14 spiller Victor Carlsen fik Jyske Bank Talentpris 2018 af leder i Jyske Bank Allerød, Brian Jensen. Foto: LUI Fodbold

U14 spiller Victor Carlsen fik Jyske Bank Talentpris 2018 af leder i Jyske Bank Allerød, Brian Jensen. Foto: LUI Fodbold

Victor fik Jyske Bank Talentpris

Prisen uddelt i LUI Fodbold for tiende år i træk

pris Siden 2009 er Jyske Bank Talentpris blevet uddelt i LUI Fodbold, og i år gik prisen til U14 drengespilleren Victor Carlsen.

Prisen tildeles den U14 drenge- og pigespiller, som har udmærket sig på særlig vis. I år var der imidlertid ikke nogen pigespiller på den årgang, så prisen blev alene tildelt en U14 drengespiller.

Hæderen blev overrakt af Brian Jensen, leder i Jyske Bank Allerød.

For at modtage Jyske Bank Talentprisen skal man være en værdig ambassadør og være stræbsom i forhold til egen fodboldmæssig udvikling. Der lægges vægt på, at man er talentfuld og leverer ekstraordinære præstationer, men man skal også være en rollemodel og god kammerat.

Valget er foretaget af et udvælgelsesudvalg, der består af formand i LUI Fodbold, Lars Jonsson, og ungdomsformand Henrik Thomsen, som sammen med årgangens trænere og ledere har vurderet, hvilken spiller der skal have prisen.

"Jeg vil gerne rette en stor tak til Jyske Bank Allerød og Brian Jensen, fordi de for tiende år i træk gør det muligt for LUI Fodbold at kunne uddele denne pris. Det er fantastisk for en breddeklub som vores, at vi får denne mulighed for at anerkende en spiller som udmærker sig både på banen og uden for banen. Vi er meget taknemmelige for, at Jyske Bank Allerød har valgt at støtte vores klub på denne måde," siger formand i LUI Fodbold, Lars Jonsson.

Med anerkendelsen fulgte en check på 1000 kr. til Intersport Allerød samt en erindringspokal.

mik.

Publiceret 14 November 2018 10:21