Billedet af de tre prismodtagere er hentet fra AFK's hjemmeside. Det er fra venstre Henrik Greve, Jakob Hecksher og Leif Johansen.

Billedet af de tre prismodtagere er hentet fra AFK's hjemmeside. Det er fra venstre Henrik Greve, Jakob Hecksher og Leif Johansen.

Årets leder i AFK: Jakob Hecksher

Prisen 'Årets Ungdomstræner' gik til Leif Johansen

hæder Jakob Hecksher blev kåret til 'Årets Leder' og Leif Johansen til 'Årets Ungdomstræner', da Allerød Fodboldklub (AFK) holdt lederfest 17. november i Klubhuset i Allerød Idrætspark. Formand Flemming Bærentzen overrakte priserne.

Jakob Hecksher har været i AFK i cirka 11 år. Han har selv været træner i en årrække, men har nu mere med den administrative del at gøre. Han sidder i bestyrelsen og er dameformand i klubben.

'Årets leder har altid haft en mening og vigtigst af alt, har årets leder aldrig været bange for at give den til kende over for omverdenen. Årets leder er en meget pragmatisk og en eftertænksom type,' kan man læse på AFK-hjemmesiden www.alleroedfk.dk, hvor det konstateres, at både prismodtageren og dennes familie er blandt 'Tordenskjolds soldater'.

'Årets Ungdomstræner', Leif Johansen, har været træner i AFK i godt 11 år. Han er træner for U14-pigerne, der som det eneste pigehold i dette efterår har vundet deres række, kan man læse på www.alleroedfk.dk, hvor Leif Johansen beskrives som 'fagligt dygtig, imødekommende, vidende, lyttende og givende.'

Der blev også uddelt en ad-hoc pris, fremover med navnet 'Årets Greve Prisen' - og denne gang gik den til Henrik Greve.

'Ingen er på personens niveau. Personen gør så meget for Allerød Fodboldklub, at det ganske enkelt er umuligt at sammenligne med nogle andre,' står der blandt andet på AFK's hjemmeside om valget af prismodtager.

mik.

Publiceret 22 November 2018 04:30