De to nybagte Sjællandsmestre fra LUI Badminton. Foto: Privat

De to nybagte Sjællandsmestre fra LUI Badminton. Foto: Privat

Anders og Oliver tog Sjællandsmesterskabet

Fornem præstation af spillere fra LUI Badminton

badminton Anders Nyhus Christiansen og Oliver Funch Lunnsgård sikrede sig selv og LUI Badminton et fornemt Sjællandsmesterskab i U13, da drengene deltog i finalerne.

Finalestævnet foregik hos Herlev Hjorten Badminton 2. december. Dagen forinden havde de to U13-spillere fra LUI Badminton kæmpet sig igennem såvel indledende runde som kvart- og semifinalen i Næstved.

Makkerparret fra Lynge måtte igennem nogle tætte kampe, der gerne kom ud i tre sæt, men Anders Nyhus Christiansen og Oliver Funch Lunnsgård - der til dagligt går i samme klasse - udviste samarbejde, figthervilje og flot badmintonspil i alle kampene, lyder beretningen fra LUI Badminton.

Finalen var ingen undtagelse. På begge sider af nettet blev der vist flot badminton, og der var mange spændende dueller. Anders Nyhus Christiansen og Oliver Funch Lunnsgård kunne dog gå fra banen som nyudnævnte Sjællandsmestre og bestige det øverste trin på præmieskamlen til fortjent hyldest.

'Smilet på drengenes ansigter var ikke til at tage fejl af, det var to både stolte og glade drenge, der kunne nyde godt af de mange træningstimer i hallen i Lynge,' beretter LUI Badminton.

mik.

Publiceret 07 December 2018 07:15