En koncentreret Miklas Schmidt var en de mange ABTK'ere, som var i aktion ved de Østdanske mesterskaber for 2-mandshold i Lillerødhallen i årets første weekend. Pressefoto

En koncentreret Miklas Schmidt var en de mange ABTK'ere, som var i aktion ved de Østdanske mesterskaber for 2-mandshold i Lillerødhallen i årets første weekend. Pressefoto

Bordtennis: Medaljeregn på hjemmebane

Allerød Bordtennisklub fejrede triumfer ved de østdanske mesterskaber for 2-mandshold

bordtennis Allerød Bordtennisklub satte sig tungt på medaljerne ved de østdanske mesterskaber for 2-mandshold på hjemmebanen i Lillerødhallen i årets første weekend. Ud af de cirka 150 hold, som stillede op til stævnet, var Allerød repræsenteret med 14 hold, og halvdelen af disse hold kom en tur på podiet.

Allerød var især dominerende i seniorrækkerne, hvor klubben satte sig på titlerne i de to øverste rækker.

I klasse 1 bestod holdet af Kasper Michelsen og klubbens formand Lars Rasmussen. Mens Kasper gik ubesejret igennem stævnet, kunne Lars kalde sig matchvinder, da han i den afgørende kamp i finalen overraskende besejrede en af stævnets højest rangerede spillere.

Morten Jørgensen og Anders Garm var mere sikre i deres finale i klasse 2, da de besejrede Tølløse med hele 3-1.

Allerød fik også medaljer i tre andre seniorrækker. I klasse 3 blev det til bronzemedaljer til Peter Hansen og Steffen Schiøttz. Det samme var tilfældet for Anders Waltoft og Stefano Dahlerup i klasse 4, mens Henrik Møller og Thomas Laybourn fik sølv i klasse 5.

Ungdommen kunne også

Ungdommen kunne også være med. Her blev det en guld- og en sølvmedalje. Guldmedaljen blev vundet af Filip Axel Dahlerup og Jonathan Laub i Yngre Drenge C, mens Nicklas Jensen og Nicholas Graae fik en flot sølvmedalje i Herre Junior D.

Daniel Søemosegaard fik også en medalje, da han sammen med sin makker fra Gladsaxe fik sølv i Herre Junior B.

Fire af klubbens piger prøvede i samme weekend kræfter ved et stort internationalt stævne i Ribe som led i forberedelserne til Danmarks Top 12 i Ribe senere på måneden. Her fik de en del kampe mod både jyske og tyske piger.

Emma Eckeroth fik bronze i Yngre Pige Elite single, mens det blev til guld i Yngre Pige Elite doublen med Sofie Eckeroth. I Pige B single fik Alma Hvas Jakobsen og Lærke Krag-Andersen henholdsvis sølv og bronze. I Pige B doublen fik de ligesom Emma og Sofie guld.

mik.

Publiceret 14 January 2019 07:20