Du kan følge Allerød Skakklubs hjemmekampe i 2. division live på nettet, næste gang søndag den 27. januar klokken 12. Foto: Lars Johansen

Du kan følge Allerød Skakklubs hjemmekampe i 2. division live på nettet, næste gang søndag den 27. januar klokken 12. Foto: Lars Johansen

Allerød Skakklub på vej frem i divisionen

sport Allerød Skakklub har fundet storformen i 2. division, hvor klubbens førstehold spiller. Efter en lidt sløj sæsonstart blev det først til uafgjort 4-4 mod Helsingør og senest en flot 5½-2½ sejr ude over K41 fra Valby.

Dermed er Allerød nu placeret midt i rækken, og holdet har gode chancer for at blive i divisionen, som man rykkede op i sidste sæson, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Næste runde spilles på hjemmebane på søndag den 27. januar klokken 12. Modstanderen er Skakklubben Seksløberen, som trods det faretruende navn ligger sidst i 2. division.

"Det er med andre ord en kamp, vi skal vinde, hvis vi forventer at holde fast i midterplaceringen," siger Allerød Skakklubs formand Jakob Werner.

"Men rækken er jævnbyrdig, så intet er givet, selv om 1. holdets spillere har gjort det godt på det seneste. Netop nu er der et point til nedrykningsstregen og kun to point til en oprykningsplads. Så alt kan ske, og jeg forventer spænding helt til sidste spilledag"” siger Jakob Werner i pressemeddelelsen.

Gratis skak på nettet

I denne sæson live-streamer klubben divisionsholdets hjemmekampe på nettet. Det er også tilfældet på søndag, hvor link til streamingen fra klokken cirka 11.45 kan findes på klubbens hjemmeside www.ask-skak.dk. Live-streamingen henvender sig til alle skakinteresserede, uanset om man spiller i klub eller ej, og det er helt gratis at se med.

Man er også velkommen til at møde op for at se partierne på spillestedet, Skoven 4, 1. sal (lokalerne over biblioteket). Der er gratis adgang, og første træk spilles som nævnt klokken 12.

Allerød Skakklub

Allerød Skakklub har fast klubaften hver torsdag kl. 19.30, mens der er juniortræning klokken 18.30 og skakcafé for voksne begyndere også klokken 18.30. Det foregår ligeledes på Skovensvej 4, 1. sal (lokalerne over biblioteket). Yderligere oplysninger: Jakob Werner, formand for Allerød Skakklub, T: 24 89 56 60, E: jw@telegraph.dk.

Publiceret 23 January 2019 10:00