7. årgang blev vundet af Engholm 7.C. Foto: Allerød Skolecup

7. årgang blev vundet af Engholm 7.C. Foto: Allerød Skolecup

Drabelige opgør i Allerød Skolecup

Der blev spillet 256 kampe hen over de fire stævnedage

fodbold De sidste to dage i Allerød Skolecup 26. og 27. januar sluttede med nogle drabelige opgør i de ældste årgange.

I mange af kampene blev det faktum, at pigemål tæller dobbelt, afgørende - især fordi flere af holdene havde nogle rigtigt dygtige piger med, som kunne det dér med at score mål, lyder det fra styregruppen bag stævnet.

I 5. årgang blev puljekampene meget målrige, mens finalen blev en tæt og lige kamp, som Lynge 5.A vandt med 1-0 over Lillevang 5.C. I kampen om tredjepladsen slog Lynge 5.B til med sejr over Lynge 5.C.

6. årgang blev også en målrig omgang. Lillevang 6.A tog sig kærligt af Engholm 6.B med en finalesejr på 4-2, mens Lillevang 6.B2 tog bronzen.

I pigerækken for 5. og 6. årgang tog Afdeling Ravnsholt sig af begge førstepladserne. I 5. årgang var det Ravnsholt 5.A, der vandt foran Engholm 5.B og Lynge 5.A., og i 6. årgang vandt Ravnsholt 6.A foran Allerød Privatskole 6.A

Der blev gået til stålet

Søndag stod de tre ældste årgange for tur, og her kan man roligt sige, at fysikken holdt sit indtog på banen. Der blev gået til stålet, og det medførte da også, at dommerne blev nødt til at benytte sig af udvisninger, når entusiasmen vandt over de nedskrevne regelsæt, som arrangørerne udtrykker det.

7. årgang blev vundet af Engholm 7.C med en finalesejr på 3-0 over Lillevang 7.C, mens Engholm 7.B vandt med de samme cifre over Lillevang 7.D i kampen om bronze.

Før kampene i 9. årgang blev arrangørerne lettere udfordret, da et af de tilmeldte hold udeblev. Med udsigten til at skulle igennem et par timer med aflyste kampe, fik man hurtigt stablet et hold på benene bestående af dommere i alle aldre, som spillede i stedet for det manglende hold, og det forløb til alles store tilfredshed.

Rent sportsligt gik det sådan, at Ravnsholt 9.A vandt deres sidste optræden i Allerød Skolecup foran Lillevang 9.E og Blovstrød 9.A.

'Stor tak til alle 9. klasserne for deres deltagelse igennem alle årene,' siger styregruppen.

Dagen sluttede med 8. årgang. Også her måtte man igennem nogle målrige og intense kampe inden vinderne blev fundet. Engholm 8.C fik hængt guldmedaljerne om halsen efter finalesejr over Lillevang 8.B, mens Enghold 8.A tog sig af bronzeplaceringen.

Styregruppen bag Skolecup kan se tilbage på et stævne, hvor der blev spillet ikke færre end 256 kampe hen over de fire stævnedage, og der blev brugt en god portion frivillige dommere og officials ved resultatbordet. Allerød Skolecup vender tilbage i januar 2020.

mik.

Sådan gik det:

  5. årgang mix: 1. plads: Lynge Skole 5.A, 2. plads: Lillevang Skole 5.C, 3. plads: Lynge Skole 5.B.

  6. årgang mix: 1. plads: Lillevang Skole 6.A, 2.plads: Afdeling Engholm 6.B, 3. plads: Lillevang Skole 6.B2.

  5. årgang piger: 1. plads: Afdeling Ravnsholt 5.A, 2. plads: Afdeling Engholm 5.B, 3. plads: Lynge Skole 5.A.

  6. årgang piger: 1. plads: Afdeling Ravnsholt 6.A, 2. plads: Allerød Privatskole 6.A.

  7. årgang mix: 1. plads: Afdeling Engholm 7.C, 2. plads Lillevang Skole 7.C, 3. plads: Afdeling Engholm 7.B.

  8. årgang mix: 1. plads: Afdeling Engholm 8.C, 2. plads: Lillevang Skole 8.B, 3. plads: Afdeling Engholm 8.A.

  9. årgang mix: 1. plads: Afdeling Ravnsholt 9.A, 2. plads: Lillevang Skole 9.E, 3. plads: Blovstrød Skole 9.A.

Publiceret 28 January 2019 13:30