Gustav Mørch i spurtopgør om førstepladsen. Foto: Michael Hyllested

Gustav Mørch i spurtopgør om førstepladsen. Foto: Michael Hyllested

Flotte cross-sejre til Blovstrød Løverne

Succesrig tredie runde af Vinterturneringen

cross På årets anden forårsdag blev tredie runde af Vinterturneringen i crossløb afviklet. Denne gang var det Hvidovre Atletik, der stod som arrangør, og med over 200 løbere var der stor interesse og konkurrence. Hvidovre Atletik havde forberedt en forholdsvis flad rute, bortset fra at der på hver runde á 1 km. skulle passeres en bakke med cirka 20 højdemeter. For langt de fleste skulle der løbes fire runder, så det blev til en del højdemeter, hvilket også satte sine spor undervejs.

I de foregående runder havde Blovstrød Løverne i flere af klasserne været med helt fremme og dyste om topplaceringerne, og det gentog sig også denne gang.

I klassen P19 var Augusta Grønberg Christensen i en tæt kamp om førstepladsen, hvor man skiftedes til at føre undervejs. Augusta trak sig dog sejrrigt ud af duellen, hvilket betyder, at hun nu også fører i den samlede konkurrence for P19.

Blandt de 14-15 årige løb Gustav Holmberg sig til en rigtig flot 2. plads, og det betyder, at han også fører turneringen for klassen D15.

Blandt de 16-19 årige var Gustav Mørch ude i en rigtig herrefight, der først blev afgjort på de sidste meter. Gustav udnyttede den sidste passage på bakken til at øge farten og presset på sin modstander, hvilket blev afgørende for, at han vandt løbet efter et intenst spurtopgør. Gustav fører ligeledes den samlede konkurrence.

Der resterer nu kun én runde af Vinterturneringen, før de samlede vindere kan kåres, og selvom Blovstrød Løverne ligger godt til, er intet afgjort før sidste runde i Hillerød i sidste halvdel af marts.

mik.

Publiceret 06 March 2019 08:30