Lillerøds badmintonspillere tog tomhændet hjem fra Værløsehallerne, og det betyder, at der omtrent skal ske mirakler i de to afsluttende holdkampe, hvis oprykning til Badmintonligaen skal lykkes for LB. Temafoto:

Lillerøds badmintonspillere tog tomhændet hjem fra Værløsehallerne, og det betyder, at der omtrent skal ske mirakler i de to afsluttende holdkampe, hvis oprykning til Badmintonligaen skal lykkes for LB. Temafoto: missisya - stock.adobe.com

Lillerøds chance er minimal

Efter et stort nederlag i Værløse skal der mere end to store sejre i de afsluttende holdkampe til at bringe Lillerød Badmintonklubs badmintonspillere på liga-kurs

Af
Niels Idskov

Lillerøds badmintonspillere tog tomhændet hjem fra Værløsehallerne, og det betyder, at der omtrent skal ske mirakler i de to afsluttende holdkampe, hvis oprykning til Badmintonligaen skal lykkes for LB.

Der gives tre point for sejr, og Lillerød er seks point efter Værløse og Højbjerg, der indtager de to oprykningspladser. Altså skal et af de to tophold i Ligakvalifikationen snuble, hvis en forfølger skal nå op.

I lokalopgøret i Værløse blev fire kampe afgjort klart i to sæt. Det var kun i de to herresingler, at afgørelsen lå på vippen, men det gjorde den så i den grad. Mikkel Enghøj tabte 22-24 i tredje sæt mod Rasmus Messerschmidt, og lige så tæt var det i afgørende sæt for Talar Laa mod Ditlev Jæger Holm, nemlig 19-21.

Lillerød slutter af med to hjemmekampe. Allerede torsdag mod Gentofte, og derpå mandag 15. april mod Langhøj. Lillerød og Langhøj har begge samlet fem point, mens Gentofte har fire point.

Publiceret 20 March 2019 12:45