Golfens Dag i Mølleåens Golf Klub finder sted 28. april fra kl. 12.00–16.00. Pressefoto

Golfens Dag i Mølleåens Golf Klub finder sted 28. april fra kl. 12.00–16.00. Pressefoto

Mølleåens Golf Klub slår dørene op

Golfens Dag markeres 28. april

golf 28. april slår Mølleåens Golf Klub dørene op for alle, der har lyst til et uforpligtende og gratis møde med Danmarks største voksensport.

Golfens Dag markeres ved at den grønne løber rulles ud. Og i klubben står man klar med kaffe, kage, udstyr, træningsfaciliteter og klubmedlemmer, som kan hjælpe med golftips og fortælle om det sportslige og sociale liv i klubben.

'Det er vigtigt at understrege, at det er fuldstændig underordnet hvilken form, du er i, hvilket tøj, du har på, og hvor meget eller lidt du ved om golf. Alle er velkomne på Golfens Dag, som nu på 11. år er anledning til, at tusindvis af danskere får øjenkontakt med golfspillet. Mange har aldrig siden sluppet sporten af syne,' skriver Mølleåens Golf Klub i en pressemeddelelse.

Klubben tilføjer:

'Golf er en aktivitet, som udfordrer dig teknisk og mentalt og som er lig med motion i naturskønne omgivelser. Det er også sporten, hvor alle baner er sin egen unikke oplevelse, hvor man selv bestemmer balancen mellem det sociale og det konkurrencemæssige, og hvor alle kan spille sammen uanset alder, køn og niveau.'

Golfens Dag i Mølleåens Golf Klub, Rosenlundvej 3, 3540 Lynge, finder sted 28. april fra kl. 12.00–16.00. Tilmelding via Mølleåens Golf Klubs hjemmeside www.mgk.dk.

mik.

Publiceret 12 April 2019 18:15