Jonas Lundström sammen med René Thomsen, formand for DSTS, og sportschef i Dansk Svømmeunion Lars Green Bach. Foto: Eventmedia

Jonas Lundström sammen med René Thomsen, formand for DSTS, og sportschef i Dansk Svømmeunion Lars Green Bach. Foto: Eventmedia

Stor hæder til Sigmas cheftræner

Jonas Lundström kåret til årets træner

Sigma Swims cheftræner, Jonas Lundström, blev ved Danish Open/DM Junior 2019 kåret til årets træner af Dansk Svømmeunion og Dansk Svømmetræner Sammenslutning (DSTS).

I begrundelsen for valget af Jonas Lundström udtalte formand for DSTS, René Thomsen:

"Jonas Lundström har med sin solide erfaring, sit engagement og sit tydelige lederskab, og i samarbejde med klubbens øvrige trænere og ledere, lykkedes med at få sat en ny og positiv retning for træningsmiljøet og organisationen omkring det."

"Det blev desuden til topplaceringer for to af svømmerne fra hans træningsmiljø, da der blev afholdt EM for juniorer – og det blev endda til en medalje for en af dem. Sidst men ikke mindst førte Jonas Lundström i slutningen af 2018 sin klub til et suverænt dansk mesterskab for hold," sagde René Thomsen.

Jonas Lundström stod i 2018 bag en række danske mestre og specielt nogle meget flotte resultater på juniorsiden, hvor en række danske juniorrekorder på både kort- og langbane tydeligt markerer hans succes som træner.

mik.

Publiceret 14 April 2019 06:00