Dino Karjasevic udnyttede et sammenstød til at score til 3-1 mod Union - og blev med tre mål og en assist kampens store spiller. Foto: Rune Arn Nielsen

Dino Karjasevic udnyttede et sammenstød til at score til 3-1 mod Union - og blev med tre mål og en assist kampens store spiller. Foto: Rune Arn Nielsen

I 2. halvleg slog AFK til: Sejr på 4-1

Målene lod vente på sig i Danmarksserieopgøret mod Union

Målene lod vente på sig i Danmarksseriekampen påskelørdag mellem Allerød FK og gæsterne fra Union. Første halvleg var helt lige uden de større chancer, men AFK kom godt ind i kampen, og havde flest afslutninger, men ingen der gav mål.

Knap halvanden minut efter pausebyttet slog AFK til første gang, og siden blev det til tre scoringer yderligere.

Union udlignede på et straffespark, før hjemmeholdet for alvor satte turboen til - godt hjulpet af et rødt kort til en Union-spiller, der fik gult kort for brok før pausen og siden sparkede i frustration til hjørneflaget til nok et gult kort.

Dino Karjasevic var i den grad i scoringshumør efter pausen, tre mål satte skarpretteren ind, og med en uselvisk assist til Bertram Gjelfort blev Dino Karjasevic med stor majoritet valgt til kampens spiller i 4-1-sejren over den højere placerede modstander.

Flere andre spillede en god kamp for AFK, Sebastian Pitzner-Schmidt og Søren Freund var et godt makkerpar i forsvaret, mens Mads Rem og Morgen Midskov Hansen spillede en solid kamp på midtbanen.

Allerød er med forårets første sejr nummer syv i Danmarksserien, mens Union er nummer seks.

Næste kamp for AFK spilles lørdag 27. april, når 9. placerede Ishøj tager imod.

fh

Kampfacts

Danmarksserien pulje 2

Allerød Fodbold Klub – Union 4-1 (0-0)

    Mål:

47. 1-0 Dino Karjasevic

59. 1-1 Jeppe Brædder Madsen, straffespark

76. 2-1 Dino Karjasevic

79. 3-1 Dino Karjasevic

83. 4-1 Bertram Gjelfort

    Tilskuere:

Cirka 160

    Gule kort:

AFK: Ingen

Union: 7

    Røde kort:

Union 1

Publiceret 23 April 2019 11:40