Der var 32 glade og energiske børne med til børnelejren i Allerød Karate Dojo. Foto: AKD

Der var 32 glade og energiske børne med til børnelejren i Allerød Karate Dojo. Foto: AKD

Glade karatebørn på træningslejr

Allerød Karate Dojo har Danmarks største børne-afdeling

karate Der var masser af liv, glade ansigter og trætte børn, da Allerød Karate Dojo (AKD) arrangerede den årlige børnelejr.

Børnelejren er et tilbud for alle medlemmer i alderen 7-12 år, og der blev i lejr-weekenden hygget, leget og trænet karate fra fredag eftermiddag til lørdag omkring frokost.

AKD har Danmarks største børne-afdeling og der var da også 32 friske, der dukkede op med deres soveposer, løbetøj og gi’er (den hvide karatedragt).

Traditionen tro var det klubbens unge instruktører, der havde arrangeret og stod for børnelejren. Og de havde sørget for, at der udover den almindelige karatetræning også kom en gæsteinstuktør fra den den israelske kampsport krav maga for at vise børnene, hvordan selvforsvar også kan praktiseres.

Ind imellem træning var der pizza i lange baner, masser af lege, film på storskærm og så lige en morgenløbetur i skoven - i regn.

Det var en flok trætte, men glade karatebørn, der blev hentet af deres forældre efter et par fede dage i dojo'en, beretter Allerød Karate Dojo.

mik.

Publiceret 14 May 2019 05:30