Møllespirerne mødes hver søndag fra kl. 9.00-10.00 - første gang 19. maj. Pressefoto

Møllespirerne mødes hver søndag fra kl. 9.00-10.00 - første gang 19. maj. Pressefoto

Møllespirerne - for børn der vil spille golf

Målrettet tilbud i Mølleåens Golf Klub

Møllespirerne er en del af Mølleåens Golf Klub og er målrettet mod børn, som kunne tænke sig at prøve golf.

'Møllespirerne er et godt sted at starte, hvis du er pige eller dreng og har lyst til at teste, om golf er din nye sport. Vi har som udgangspunkt målrettet Møllespirerne mod de 5-10-årige. Men er du yngre eller ældre og synes Møllespirerne passer godt til dig, så er du også velkommen,' skriver klubben i en pressemeddelelse. Den fortsætter:

'Vi ønsker at give Møllespirerne den bedste start på livet som golfspiller. Fokus på leg, glæde, venskaber og udvikling, mens vi får frisk luft og er fysisk aktive i naturen. Det betyder, at vi vægter det sociale højt, og at ungerne griner, leger og får masser af succesoplevelser. Vi vil gerne skabe et miljø hvor børnene trives og er trygge, mens de undersøger om golf er en sport for dem. Møllespirerne skal være gode kammerater, lære at lære og at hjælpe hinanden.'

Træning hver søndag

Møllespirerne mødes hver søndag fra kl. 9.00-10.00 på græsarealet overfor parkeringspladsen, hvor der ofte vil være en kombination af lege, træningsøvelser og golfaktiviteter på træningsområdet.

Bagefter mødes man i klubhuset til saftevand og kage.

Disse søndage er arrangeret i samarbejde mellem frivillige, forældre og klubbens træner. Første gang er søndag 19. maj 2019.

Har du lyst til at prøve golf, så kom forbi en søndag og deltag sammen med de andre Møllespirer. Det kræver ingen forkundskaber, blot at du kommer i udendørs tøj som giver mulighed for bevægelse. Klubben har alt udstyr, som skal bruges i træningen på dagen, oplyser klubben.

Det er gratis at deltage, men efter et par gange vil klubben gerne have deltagerne registret, så man er sikker på, at alle får relevant information.

mik.

Publiceret 18 May 2019 10:30