AFK slog Kastrup og er rykket op i tabellen i Danmarksserien. Temafoto

AFK slog Kastrup og er rykket op i tabellen i Danmarksserien. Temafoto

Sejrsmål i overtiden: AFK vandt over Kastrup

Allerød ligger nu på 6. pladsen i Danmarksserien

fodbold To gange tidligere i sæsonen har AFK mødt Kastrup Boldklub, begge gange endte det med en 2-1-sejr til AFK, og lørdag 18. maj blev resultatet igen 2-1 - men holdene skulle helt frem til overtiden, før kampen blev afgjort.

Her dukkede indskiftede Sebastian Ysbæk-Nielsen frem på endnu et præcist hjørnespark fra Sebastian Pitzner-Scmidt, og med hovedet blev sejrsmålet dirigeret ind ved forreste stolpe.

Tidligere i kampen var det Søren Freund, der nød godt at et hjørnespark fra samme Pitzner-Schmidt. Det var ikke fortjent efter spil og chancer, hjemmeholdet Kastrup virkede tændte og aggressive, og var tæt på et par gange.

Målmand Johan Zakarias Gårdsvoll stod igen en god kamp, men måtte se sig overlistet lige efter pausen på et fint spark fra midt i feltet. Udligningen gav det trængte hjemmehold tro på et bedre resultat end de seneste mange kampe, men måtte altså se sig overlistet i det allersidste minut.

Bertram Gjelfort var i begge halvlege tæt på scoring for AFK, ligesom Bastian Kruse, der sendte bolden i sidenettet efter en god omstilling.

Allerød FK rykkede en plads op i tabellen og ligger nu på 6. pladsen, mens Kastrup Boldklub mere og mere ligner et hold, der rykker ned. Der resterer endnu fire kampe i sæsonen, næste kamp for AFK er lørdag 25. maj mod TFC Odsherred, kampen starter klokken 13.00.

I serie 2 ligger LUI på 7. pladsen efter en 3-0 sejr over Rosenhøj. Næste modstander er Brøndbyernes IF ude 26. maj kl. 11.00.

Blovstrød IF er fortsat tophold i serie 4, senest vandt holdet 5-2 ude over Melby-Liseleje IF.

fh/mik

Publiceret 20 May 2019 10:23