'Guldpigerne fra Allerød', blev AFK's årgang 2010-hold kaldt i forbindelse med deltagelsen i 'Bakkens Fodbold Festival'.

'Guldpigerne fra Allerød', blev AFK's årgang 2010-hold kaldt i forbindelse med deltagelsen i 'Bakkens Fodbold Festival'.

Seje piger fra Allerød dyrker fodbold og sammenhold

Der er plads til flere på AFK's årgang 2010- hold

fodbold Hvis din datter eller naboens datter går i 2. klasse og har lyst til at blive en del af et stærkt fællesskab, så er fodbold på Allerød FK's årgang 2010-hold måske noget for hende.

Træneren for holdet, Martin Welzel, beskriver holdet som "en fantastisk flok piger på 8-9 år, der har et kanon sammenhold og hygger sig med fodbold."

Holdet har netop deltaget i 'Bakkens Fodbold Festival', hvor pigerne fik tilnavnet 'Guldpigerne fra Allerød' på Bakkens sociale medier - selvom alle hold fik medaljer.

"Men det var som altid det sociale fællesskab og sammenholdet, der var i højsædet, da pigerne deltog i stævnet efterfulgt af en tur på Bakken. På holdet har pigerne knyttet stærke venskaber på tværs af skolerne i Allerød, men vi vil gerne være flere," siger Martin Welzel og fortsætter:

"Hvis din pige har en smule boldøje og lyst til at være 'en del af noget sjovere', så lad hende komme med ud og prøve , om fodbold kunne være noget for hende. Prøvetræningen er gratis. Og pigerne træner hver mandag og onsdag fra kl. 17.00-18.30 på kunststofbanen ved Allerød Idrætspark."

mik.

Publiceret 06 June 2019 05:30