Der var stor glæde og forløsning, når alle havde bestået og havde fået deres nye bæltefarve. Foto: AKD

Der var stor glæde og forløsning, når alle havde bestået og havde fået deres nye bæltefarve. Foto: AKD

Store skiftedag i Allerød Karate Dojo

Der blev skiftet bæltefarver ved den halvårlige graduering

karate 16. juni var næsten 140 medlemmer af Allerød Karate Dojo (AKD) oppe til den halvårlige graduering. Der blev skiftet bæltefarver, så både store og små gik fra orange til grøn, fra grøn til violet og violet til brun.

Blandt de mange var der var cirka 90 børn og unge, der meget spændte og nervøse viste, hvad de kunne for seks af klubbens højeste graduerede sortbælter.

Og nervøsiteten var også at spore hos de mange forældre og søskende, der spændte fulgte med i gradueringen, fremgår det af en pressemeddelelse.

Danmarks største

Allerød Karate Dojo er Danmarks største karateklub med flere end 300 medlemmer.

"Vi bliver altid så stolte ved vores gradueringer, når vi kan se, hvor dygtige vores elever er," siger klubbens sensei, Jacques Dupont, selv 7. dan sortbælte.

Efter og undervejs ved gradueringen blev der traditionen tro serveret burgere og pølser for klubbens medlemmer og en masse af deres familiemedlemmer.

Der blev stegt flere end 200 burgere og næsten 300 pølser på en solbeskinnet parkeringsplads foran dojoen ved skoven bag Allerød Bibliotek.

"Heldig med vejret - og som altid heldig med masser af gode medlemmer. Det er fantastisk at opleve den opbakning og sammenhold, der er i klubben," siger en stolt formand, Bo Mikael.

Den næste store udfordring for Allerød Karate Dojo er VM i Prag i Tjekkiet fra 15. juli. Her stiller 15 AKD'ere op. De sidste finpudsninger er i fuld sving, oplyser klubben.

mik.

Publiceret 17 June 2019 14:45