Alle vinderne af årets priser i LUI Fodbold. Foto: LUI

Alle vinderne af årets priser i LUI Fodbold. Foto: LUI

Prisfest: LUI Fodbold kårede årets spillere

Mere end 70 deltog i seniorafslutning og prisuddeling i Lyngehallen

afslutning LUI Fodbold har holdt seniorafslutning og prisuddeling i Lyngehallen som afslutning på sæsonen.

Mere end 70 deltog, og det var en god blanding af super veteraner, veteraner, fodbold-fitness kvinder, herreseniorer, trænere, holdledere og bestyrelsesmedlemmer.

Fra næste år håber LUI Fodbold at få startet et kvindeseniorhold, og så kan der være endnu flere med til næste års afslutning, påpeger klubben.

Uddelingen af priser fik dette resultat:

Årets Super Veteran: Christian Stockholm. Årets spiller, Veteraner: Christian Bøgelund.

Årets spiller, herresenior 2: Benjamin Johansen. Årets Fighter, herresenior 2: Sebastian Reves. Årets spiller, herresenior 1: Calle Dahl. Årets Fighter, herresenior 1: Bulut Pekdemir.

'Årets Frivillige' er en særlig pris, som uddeles af festudvalget, og i år gik prisen til Tage Hansen, 'som hjælper med stort set alt i LUI Fodbold,' som klubben skriver i en pressemeddelelse.

Formanden for LUI Fodbold, Lars Jonsson, udtaler:

"Jeg vil gerne rette en tak til alle seniorspillere, både mænd og kvinder, trænere, holdledere, dommere og øvrige frivillige samt bestyrelsen for et kæmpestort stykke arbejde gennem året. Den frivillighed er grundstenen for at vi kan skabe et LUI Fodbold, som lever op til vores værdier: Sammenhold, glæde, respekt, tryghed og udvikling."

Ved arrangementet serverede Carstens Diner en grillbuffet, mens P&T Events sørgede for musikken.

mik.

Publiceret 29 June 2019 09:15