Sigmas deltagere ved mesterskaberne i Aalborg havde god grund til at juble. Pressefoto

Sigmas deltagere ved mesterskaberne i Aalborg havde god grund til at juble. Pressefoto

Sigma blev nummer tre ved DÅM

Flotte præstationer ved Danske ÅrgangsMesterskaber

svømning Hele 24 af konkurrencesvømmerne i Sigma Swim fra årgang 2005/2006 piger og 2004/2005 drenge havde kvalificeret sig til årets DÅM (Danske ÅrgangsMesterskaber) på langbane i Aalborg.

Sigmas hold indfriede forventningerne i stor stil: Hele 16 ud af de 23 svømmere kvalificerede sig til både A- og B-finaler.

Svømmerne var mere end tændte på at yde deres bedste ved det store mesterskab, og der blev slået adskillige personlige rekorder - for slet ikke at tale om, at Sigma opnåede en flot 3. plads i den samlede holdkonkurrence, kun slået af Hovedstaden og Aalborg Svømmeklub.

Udover de mange fantastiske resultater var der også plads til sjov og hygge, og det utroligt gode kammeratskab kom til udtryk i et stort heppekor på sidelinien, beretter Sigma Swim.

Sigma fik hele ni medaljer med hjem samt en lang række top-10-placeringer fordelt på de to årgangs-grupper.

Tobias Rosengaard vandt guld i 200 m bryst og blev nummer 2 på 100 m bryst. Alexander Vergerau fik sølv i 100 m ryg, blev nummer 3 i 200 m ryg samt nummer 3 i 200 m fri. Andrea Vedøe fik bronze i både 100 m og 200 m fri.

Under holdkapperne blev det kæmpet hårdt, og Sigmas drenge svømmede sig til en flot sejer i 4x200 m fri holdkap med William Ølshøj, Jonathan Beck Alexander Vergerau og Sebastian San Gottlieb. Pigerne fik en bronzemedalje med hjem i 4x100 m fri med Caroline Aagaard, Caroline Mindested, Andrea Vedøe og Agnete Boelt.

mik.

Publiceret 15 July 2019 14:13