Nu kan piger i Allerød prøve kræfter med fodbold. Pressefoto

Nu kan piger i Allerød prøve kræfter med fodbold. Pressefoto

Flere piger til fodbold

Allerød Fodboldklub vil have flere piger til at spille fodbold

Sport Allerød Fodboldklub (AFK) vil gerne have flere af de lokale piger ud på banerne. Derfor inviterer de, sammen med DBU, alle piger mellem fem og 11 år til arrangementet 'Pigeraketten'.

"Det bliver tre timer fyldt med fantasi, sjov og masser af fodboldaktiviteter. Alle er velkommen, uanset om man har prøvet fodbold før eller er helt ny. Det er gratis og uforpligtende at deltage og det kræver ingen tilmelding," skriver Allerød Fodboldklub.

Arrangementet finder sted 2. september på AFKs baner, og der er masser af plads. Holdet, der består af frivillige fra klubben og DBU’ instruktør, står klar kl. 16 til at tage i mod piger mellem fem og 11 år, der har lyst til en sjov dag, hvor de kan prøve kræfter med fodboldspillet gennem masser af fantasifulde lege og aktiviteter.

"Pigerne skal blandt andet forbi Mælkevejen, Saturn og Solen og klubbens frivillige er med til at guide hele vejen igennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: at samle nøglen til klubhuset. Mor og far er naturligvis velkommen til at være til stede til det hele, og når dagen er veloverstået, er der masser af information at hente om dét at være medlem af en fodboldklub," skriver Allerød Fodboldklub.

Publiceret 23 August 2019 07:15