Foto: Stafet For Livet.
Foto: Stafet For Livet.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Stafet For Livet: Frivillige søges

Opstartsmøde 17. januar

Fakta om 'Stafet For Livet'

'Stafet For Livet' er en holdaktivitet, hvor fællesskabet er det vigtigste. Man opretter typisk hold på 10-15 personer og holdet har mindst én på banen i de 22 timer, stafetten varer. Det koster 100 kr. for voksne og 50 kr. for børn at deltage.

Man bestemmer selv, om man vil gå, løbe eller noget helt tredje.

Målet er ikke at vinde, men at synliggøre den fælles kamp mod kræften og skaffe midler til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Mennesker, der har kræft eller har haft kræft – fighterne – åbner stafetten.

Læs og se mere: www.stafetforlivet.dk

"I 'Stafet For Livet' danner man hold på 10-15 deltagere, der på skift løber eller går i 22 timer på Skovvang Stadion. I 2017 er det tredje år i træk, stafetten skal afvikles i Allerød. Vi skal prøve at gøre det til en endnu større succes, når det sker 26.–27. august - derfor har vi brug for flere frivillige, der vil være med i dette fantastiske fælles projekt."

Sådan siger Henriette Gedde, der er ny formand for Allerøds 'Stafet For Livet'.

'Stafet For Livet' er en aktivitet for både kræftramte, tidligere kræftramte, deres pårørende og for folk, der gerne vil støtte op om mennesker, der rammes af kræft.

'Stafet For Livet' startede i Allerød i 2015, og mange engagerede frivillige har bidraget og fortsætter med at bidrage. De frivillige hjælper med planlægning og den praktiske gennemførelse af stafetten.

"Vi ser nu frem mod den tredje sæson her i 2017, hvor vi rigtig gerne vil have flere frivillige med," siger Henriette Gedde og fortsætter:

"Derfor er du også som ny meget velkommen. Vi har opstartsmøde tirsdag 17. januar kl. 18.30–21.00 i cafeteriaet på Skovvang Stadion. Alle er velkomne til at være frivillige. Vi har brug for frivillige hænder, der vil være med til at planlægge og koordinere 'Stafet For Livet', være med i en arbejdsgruppe om eksempelvis logistik, mad, PR, underholdning, økonomi, oplysning og kontakt til hold, ligesom der er opgaver med at oprette hold til at deltage i stafetten eller deltage på anden vis.

"Send en mail eller ring, hvis du vil høre mere: henriette.gedde@gmail.com eller tlf. 53575452. Tilmeld dig gerne mødet inden 17. januar eller mød bare op," siger Henriette Gedde.

Publiceret: 09. Januar 2017 16:01

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Allerød Nyt

ANNONCER
Se flere