Interessen for Allerød Byråds møde 10. oktober var stor.
Interessen for Allerød Byråds møde 10. oktober var stor.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Talsmand: Særdeles positiv beslutning i byrådet

“Nu skal vi så bare se handling bag ordene,” siger Thomas Frisch, ’En grøn kommune går i sort’

“Det er særdeles positivt, at et enigt byråd har lagt sig fladt ned og sagt: Det ikke er godt nok. Det er menneskeligt at fejle, men dumt ikke at gøre noget ved det.”

Sådan siger talsmanden for modstanderne mod et asfaltværk i Farremosen, Thomas Frisch, 'En grøn kommune går i sort', efter tirsdagens byrådsmøde. Her var asfalt-sagen på dagsordenen.

Thomas Frisch mener, at byrådets beslutning nok var “det bedste resultat, vi kunne tænke opnå.”

Det er imponerende, som byens borgere har stået sammen i denne sag. Udgangen på byrådsmødet er super godt, projektet er godkendt, byrådet arbejder nu for borgerne og ikke for Pankas, og vi vil meget gerne ind i et konstruktivt samarbejde,” siger Thomas Frisch og fortsætter:

“Nu skal vi så bare se handling bag ordene - og vi stopper ikke med at kæmpe.”

“I den forbindelse synes vi, at det virker underligt, at man arrangerer en bustur til Pankas' asfaltværk i Sorø og dermed til noget, borgerne ikke er interesseret i. Man kunne bruge pengene på advokatbistand i stedet. Hvorfor bruge tid, energi og penge på at se noget, vi ikke vil have i området. Et godt signal fra byrådet ville være at sende busturen til hjørne, det sender et forkert signal at arrangere bustur derned,” siger Thomas Frisch.

Facebook-gruppen 'Farremosens Erhvervsområde - En grøn kommune går i sort' har nu 1241 medlemmer, og Thomas Frisch oplyser, at mange underskrifter og indsigelser er på vej, og at der fortsat bliver samlet underskrifter ind.

Publiceret: 11. Oktober 2017 13:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Allerød Nyt

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt