Udvalgsformand Viggo Janum kommenterer ønsker fremsat af BIF-formand Poul Møller Hansen.
Udvalgsformand Viggo Janum kommenterer ønsker fremsat af BIF-formand Poul Møller Hansen.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Udvalgsformand: Behov for udvidelse af idrætsanlæg må belyses

“Der kan være behov for nye hal- og udendørsfaciliteter i Blovstrød,” siger formanden for Kultur- og Idrætsudvalget, Viggo Janum

“Der kan være behov for nye hal- og udendørsfaciliteter i Blovstrød. Det må vi få belyst og prioriteret i forhold til vores økonomiske muligheder og anlægsrammer.”

Sådan siger Viggo Janum, formand for Kultur- og Idrætsudvalget, i en kommentar til udtalelser fra formanden for Blovstrød Idrætsforening, Poul Møller Hansen.

I sin beretning ved BIF's generalforsamling 7. marts slog Poul Møller Hansen fast, at boligudbygningen af Blovstrød i de kommende år vil give behov for en udbygning af faciliteterne på Blovstrød Idrætsanlæg.

Læs også: BIF-formand: Blovstrød Idrætsanlæg bør udvides

BIF-formanden pegede på, at udvidelsen kunne omfatte lokaler til foreningsfitness, flere baner til fodbold samt faciliteter til parkour, rulleskøjter og BMX-cykelbane.

“Vi får mange nye borgere og børnefamilier i Blovstrød, så det skaber naturligvis pres på institutioner, skoler og idrætsfaciliteter. Der er en ny børneinstitution på vej, så den kan på sigt dække behovet - måske med behov for midlertidige løsninger,” siger Viggo Janum og fortsætter:

“Vi har en privatskole, der tiltrækker elever, og alle skoler ønsker adgang til både haller og boldbaner. Der kan således være behov for nye hal- og udendørsfaciliteter.”

Publiceret: 13. Marts 2018 15:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Allerød Nyt