Temafoto

Temafoto

Blev afbrudt midt i indbrud: Beboer var hjemme

Fem indbrud på døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Et indbrudsforsøg i en villa på Morbærvej i Lillerød 19. juli blev brat afbrudt kl. 10.33: En beboer i villaen var hjemme.

Ifølge døgnrapporten fra Nordsjællands Politi forsøgte gerningsmanden at bryde et vindue ind til et soveværelse i villaen op med et koben, da han blev afbrudt af beboeren.

Gerningsmanden forlod stedet ud mod Morbærvej og i ukendt retning derfra. Gerningsmanden beskrives som værende cirka 25 år, østeuropæer, kraftig og skaldet, og han var iført håndværkertøj i sort og mørkeblåt.

Politiets døgnrapport rummer anmeldelser om fire andre indbrud i Allerød Kommune.

19. juli mellem kl. 8.00-15.18 gik det ud over en villa i Vildroseparken i Lynge. Tyven er formentlig kommet ind gennem ulåste vinduer til et soveværelse og et værelse, oplyser politiet, der også konstaterer, at huset var delvist gennemrodet og at der blev stjålet flere pc'er.

I Berberishaven i Lillerød har der været indbrud i perioden mellem 12. juli kl. 16.00 og 19. juli kl. 19.15. Her er et vindue til et værelse aflistet. Der er intet overblik over, hvad der måtte være stjålet.

Der er heller ikke overblik over, hvad der måtte være stjålet, i forbindelse med et indbrud i en villa på Nøddehaven i Lillerød. Indbruddet fandt sted mellem 19. juli kl. 21.00 og 20. juli kl. 7.15. Et stuevindue var aflistet.

Endelig har der været indbrud i en villa på Ærtestensvej i Lynge mellem 19. juli kl. 7.00 og 21. juli kl. 16.00. Her er et vindue brudt op, og et våbenskab er brækket ned fra en væg, men ikke åbnet. Der blev stjålet hækkeklipper, smykker og pc, oplyser politiet.

mik.

Publiceret 22 July 2019 13:45