Fem gange slog indbrudstyve til fredag og lørdag i Lynge og Blovstrød. Temafoto

Fem gange slog indbrudstyve til fredag og lørdag i Lynge og Blovstrød. Temafoto

Indbrudstyve på spil i Lynge og Blovstrød

Fem indbrud anmeldt lørdag

indbrud Indbrudstyve har været på spil i Lynge og Blovstrød fredag og lørdag: Lørdag modtog Nordsjællands Politi anmeldelser om fem indbrud.

17. august kl. 05.15 var der indbrud i en villa på Kirkebakkegårdsvej i Lynge, hvor et vindue blev brudt op. Umiddelbart er der ikke stjålet noget, oplyser politiet.

To gange lørdag var der indbrud på Kastaniebakken i Lynge.

Første gang - mellem kl. 03.15-13.45 - blev et vindue til et værelse forsøgt opbrudt. Herefter gik gerningsmanden videre til endnu et vindue til et værelse, og denne gang blev vindue brudt op. Der er ikke overblik over, hvad der måtte være stjålet.

Anden gang blev et køkkenvindue opbrudt kl. 00.00. Heller ikke her er der overblik over, hvad der måtte være stjålet, oplyser politiet.

I Blovstrød har der været indbrud i en villa på Østervang mellem 16. august kl. 18.00 og 17. august kl. 14.45. Et vindue til et soveværelse er brudt op. Der er stjålet sølvtøj, men er ellers ikke overblik over, hvad der måtte være stjålet.

I tidsrummet mellem 16. august kl. 15.00 og 17. august kl. 13.00 var der indbrud i en villa på Hvedevænget i Blovstrød. Et vindue til et soveværelse er brudt op, og der er stjålet sølvtøj.

mik.

Publiceret 19 August 2019 12:45