Overfaldet på den 13-årig pige fra Allerød blev anmeldt søndag og efterforskes af Nordsjællands Politi.

Overfaldet på den 13-årig pige fra Allerød blev anmeldt søndag og efterforskes af Nordsjællands Politi.

13-årig pige fra Allerød slået og sparket af fire drenge

Overfaldet fandt sted i Gentofte

En 13-årig pige fra Allerød blev lørdag aften mellem klokken 21.00-21.10 slået og sparket af fire drenge, da hun var på vej til MacDonalds.

Pigen havde sammen med veninder havde været til IsDisco i Gentofte Sportspark tidligere på aftenen. De gik ad Ved Stadion til Brogårdsvej, og foran gik en gruppe på fem drenge, oplyser Nordsjællands Politi.

Da den 13-årige og hendes veninder var kommet under broen på Brogårdsvej nær busstoppestedet, kom den ene dreng fra gruppen pludselig hen til hende. Han tog om pigens hals og trak hende ned på jorden. Herefter kom tre andre drenge fra gruppen og sparkede pigen på benene, ligesom de slog hende på siden af kroppen og i ansigtet, fremgår det af politiets døgnrapport.

Her oplyses det også, at det pludselig gik op for drengene, at de slog på en pige, hvorefter de sagde til hende, at de havde forvekslet hende med en anden. Ifølge politiet tilbød de hende 100 kroner og at hun kunne slå dem, som kompensation, så de ville "stå lige". Det blev imidlertid afvist af pigen.

Drengene beskrives således:

A: Udenlandsk af udseende, mørkt hår, spinkel af bygning, ca. 140-150 cm. høj, ca. 14-15 år, iført en hvid hoodie, sorte bukser, sorte sko samt en sort cap. Talte dansk med accent og kunne tale et udenlandsk sprog.

B: Udenlandsk af udseende, herunder helt mørk i huden, ca. 170-180 cm. høj, ca. 14-15 år, iført hvid/blå/grå jakke, sorte bukser og sorte sko. Talte dansk med accent og kunne tale et udenlandsk sprog.

C: Udenlandsk af udseende, mørkt hår med krøller på toppen og kort i siderne, ca. 170-180 cm. høj, 14-15 år, iført en sort bomber jakke, sorte bukser af mærket Nike. Medbragte sort Carharrt skuldertaske. Talte dansk med accent, og kunne tale et udenlandsk sprog. Han havde desuden et stort mellemrum mellem fortænderne.

D: Udenlandsk af udseende, spinkel af bygning, ca. 160 cm. høj, 14-15 år, kort mørkt 'slikhår', iført en mørkeblå sweatshirt med et rødt logo foran, sorte bukser og sorte sko, briller. Talte dansk med accent og kunne tale et udenlandsk sprog

E: Udenlandsk af udseende, spinkel af bygning, ca. 140-150 cm. høj, ca. 14-15 år, iført en grå langærmet trøje samt sorte bukser og sko. Talte dansk med accent og kunne tale et udenlandsk sprog.

Episoden blev anmeldt søndag klokken 10.56 og efterforskes af politiet, oplyser Nordsjællands Politi.

mik.

Publiceret 14 October 2019 10:16