Billeder fra ferniseringen på Kirkehavegård 3. april: Michael Braunstein

Billeder fra ferniseringen på Kirkehavegård 3. april: Michael Braunstein

Førsteklasses udstilling af 3. klasserne

Kunstnerisk kreativitet på højt plan på udstilling med værker af Lillevang-elever

Af
Michael Braunstein

udstilling Det er kunstnerisk kreativitet på højt plan, der springer én i møde fra vægge og podier, når man besøger udstillingen på Kirkehavegård med værker af elever fra 3. klasserne på Lillevang Skole.

Udstillingen blev åbnet af borgmester Karsten Längerich ved en særdeles velbesøgt fernisering 3. april, hvor også kunstneren Jytte Høeg var på besøg, og hvor Allerød Kunstforening og Lillevang Skole fortalte om baggrunden for udstillingen.

Allerød Kunstforening inviterer i hver sæson skoleklasser til at lægge vejen forbi kunstudstillingerne på Kirkehavegård - for at få inspiration og måske bruge indtrykkene i arbejdet i billedkunst eller håndværk og design.

Denne gang tog udelukkende Lillevang Skole imod tilbuddet, til gengæld har man arbejdet med kunst i alle skolens 3. klasser - med afsæt i besøg på november-udstillingen med Mix Madsen og februar-udstillingen med Jytte Høeg og Marianne Steenberg.

Og resultatet er altså blevet både spændende og sprudlende - ja, det er førsteklasses af 3. klasserne. Udstillingen varer til fredag 5. april kl. 17.00.

Publiceret 04 April 2019 10:35