'Freddie bander sjældent' af Claus Peter Horstmann er udkommet på Forlaget Brændpunkt. Udsnit af bogens forside

'Freddie bander sjældent' af Claus Peter Horstmann er udkommet på Forlaget Brændpunkt. Udsnit af bogens forside

69-årig romandebutant fra Allerød

Claus Peter Horstmann har udgivet 'Freddie bander sjældent'

Af
Michael Braunstein

roman I dag udkommer romanen 'Freddie bander sjældent' på Forlaget Brændpunkt. Forfatten hedder Claus Peter Horstmann, er 69 år gammel og bor i Allerød.

Claus Peter Horstmann har tidligere udgivet børnebogen 'Et hemmeligt sted' og fagbogen 'Børnehavepædagogik i praksis'.

'Jeg har ud over min forfattervirksomhed beskæftiget mig med at være blomsterbud, bankelev, fabriksarbejder, skuespiller, pædagog, børnehaveleder, fritidshjemleder, børneteaterleder, bugtaler og foredragsholder,' skriver Claus Peter Horstmann til Allerød Nyt og fortsætter:

'Herudover har jeg fungeret som tekstforfatter, komponist og musiker på flere pladeudgivelser.'

'Freddie bander sjældent' handler om Freddie, der er en enkemand på efterløn, som lever et stille liv med sine to hunde i et villakvarter nord for København. Hans omgangskreds tror, at han er barnløs, men han har en datter, Signe, som han på grund af en traumatisk hændelse har afskrevet for mere end tredive år siden.

En dag dukker hun uventet op hjemme hos ham sammen med barnebarnet, Vega. Gennem længere tid er de blevet forfulgt af Signes ekskæreste, og de har derfor brug for et tilflugtssted.

Freddie får lidt efter lidt opbygget et fortrolighedsforhold til både Signe og Vega. Mens hans følelsesmæssige bånd til Vega udvikler sig til gensidig glæde, bliver forholdet til Signe udfordret, efterhånden som ekskærestens forfølgelse rykker tættere på.

Publiceret 21 June 2019 13:15