Naghem og Henriette - kendt fra projektet 'Genbrug som genvej til Integration' - er tilbage med nye tilbud. Foto: DOF Allerød Fritidsskole

Naghem og Henriette - kendt fra projektet 'Genbrug som genvej til Integration' - er tilbage med nye tilbud. Foto: DOF Allerød Fritidsskole

Fritidsskole udvider med kurser i Blovstrød

Møde i caféen på Blovstrød Idrætsanlæg 18. august

fritidsskole DOF Allerød Fritidsskole tager hul på en ny sæson ved at medvirke på Allerød på X og Tværs med forskellige tilbud og deltage med en stand på Aktiv Fritid lørdag 17. august. Og så har fritidsskolen en nyhed, idet man udvidet med kurser i Blovstrød.

Under kulturugen tilbyder DOF Allerød Fritidsskole gratis prøvetimer i 'Styrk og stræk din krop med pilates' og 'Stretch & Strength' med tilføjelsen: 'Gør noget godt for dig og din ryg med Petr Konvičný'.

Konceptet bag Stretch & Strength' er kendt i Europa og kommer altså nu til Allerød. Her får man undervisning og træning i en metode, som styrker hele kroppen, og især muskulaturen omkring rygsøjlen.

Begge disse kurser holdes i Lillerød.

Kurser i Blovstrød

I anledning af udvidelsen med kurser i Blovstrød inviterer fritidsskolen til møde i caféen på Blovstrød Idrætsanlæg søndag 18. august fra kl. 15-18.

'Her vil vi gerne lytte til, hvad man ellers kan have lyst til at gå til,' skriver DOF Allerød Fritidsskole i en pressemeddelelse.

Kurserne i Blovstrød holdes på Blovstrød Idrætsanlæg og Blovstrød Skole.

Under kulturugen inviterer fritidsskolen til åben vinmark på Tingbækvej 5, overfor Granhøjgård. Man kan høre om den aktuelle status for dansk vin og få en smagsprøve ved den lokale vinbonde Jean Becker. For de kreative indledes sæsonen med, at man mødes for at tegne og male i vinmarken.

Det foregår altsammen torsdag 22. august, henholdsvis fra kl. 16-17 (åben vinmark) og fra kl. 13-17.

Hjertevarm mad

Nogen vil kende Naghem og Henriette fra projektet 'Genbrug som genvej til Integration', som DOF Allerød Fritidsskole kørte gennem et par år.

Nu kommer Naghem - der er fra Irak og uddannet bydelsmor - med et kursus i 'Hjertevarm mad - mellemøstligt køkken', mens Henriette har et lille kreativt kursus med overskriften 'Skab minder om din baby'.

Blandt de andre kreative kurser i fritidsskolen kan nævnes tre weekender med patchwork og quiltning og en weekend med 'Upcycling' - et kursus hvor man bliver inspireret til at genbruge sit gamle tøj og sy nyt.

Blandt de andre tilbud hos DOF Allerød Fritidsskole kan nævnes et kursus i Photoshop, et kursus i billedkunst med overskriften 'Tuschtegning og akvarel', og indføring i 'Familieopstilling' - en metode som hjælper med at håndtere kroniske tilstande og fastlåste konflikter, så der sker en varig forandring.

Der står også tre foredrag med Jean Becker på programmet: To af dem har fokus på italiensk produktudvikling og det sidste handler om den danske vinproduktion.

Få mere at vide: www.fritidsskoler.dk

mik.

Publiceret 07 August 2019 08:35