Anna Malzer afslører 30. august, hvad hendes første sæson som teaterdirektør på Mungo Park byder på. Foto: Anne Lønstrup

Anna Malzer afslører 30. august, hvad hendes første sæson som teaterdirektør på Mungo Park byder på. Foto: Anne Lønstrup

Mungo Park: Ny sæson afsløres med bobler og Katinka-koncert

Også 'Oktober' spiller, når teaterdirektør Anna Malzer fortæller om sine visioner og løfter sløret for de nye forestillinger i sæsonen 19/20

Af
Michael Braunstein

afsløring Sæsonen 19/20 lanceres med bobler, musik og fest på Mungo Park. Når teaterdirektør Anna Malzer fredag 30. august afslører sin første sæson på teatret, medvirker både 'Oktober' og Katinka.

Programmet indledes kl. 19.30 med bobler i foyeren, og kl. 20.00 er der koncert med 'Oktober', der var finalist i DR's 'Karrierekanonen 2017'.

Kl. 20.30 tager Anna Malzer ordet og fortæller om sine visioner for Mungo Park, ligesom hun vil løfte sløret for forestillingerne i den forestående sæson.

Der er koncert med Katinka kl. 21.00. Forsangeren for den populære og prisvindende gruppe vil tage deltagerne med ind i sit særlige univers med et akustisk setup.

Kl. 21.30 står den på dj, dans og fest i foyeren, og kl. 00.00 afgår der en bus mod København, hvor der er mulighed for at fortsætte festen.

Den 27-årige dramatiker og instruktør Anna Malzer er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole i København 2018. Om Anna Malzer skrev Reumert-juryen, da hun i juni 2019 modtog sin første Reumertpris:

'Nu gælder det posten som teaterdirektør og kunstnerisk leder for Mungo Park i Allerød. Vilde visioner, uforfærdet gå-på-mod og evnen til at få folk med sig på scenen og uden for - det har vi brug for i dansk teater.'

Publiceret 07 August 2019 05:00