Per Ryt-Hansen.

Per Ryt-Hansen.

Gratis foredrag om humor, gnister og livsglæde

Fritid Allerød Diabetesforening inviterer til gratis foredrag med Per Ryt-Hansen tirsdag 3. september klokken 19 til 21 på Kirkehavegaard i Allerød.

"Per Ryt-Hansen holder et livgivende foredrag om anden halvdel af livet. Latter smitter og latter er sundt - hele vejen rundt. En god latter kan udrette mirakler, og humor er det korte karneval i hverdagen, der styrker livskvalitet og livsglæde. Spring over hvor gærdet er sjovest og få en alvorlig indføring i humor, som præsenteres gennem teorier, tanker, banale sandheder og uhæmmede påstande," skriver Allerød Diabetesforening i en pressemeddelelse.

Foredraget handler om at lukke humoren ind blandt andet med inspiration fra de store humorister. Hør også om redskaber til selv at bruge og forbruge humoren, og om at vove at indtage en optimistisk tilgang til livet. Alt sammen krydres med vitser, anekdoter og lodrette løgnehistorier.

Alle er velkommen, men tilmelding er nødvendig senest 1. september på mail alleroed@diabetes.dk eller mobil til formand Ulla Maria Mortensen: 40524699.

Publiceret 13 August 2019 14:05