I 2018 var der 128 tilmeldte til Handelsbanken Løbet, og det var rekord. Lynge Run&Fun håber at nå samme niveau i år. Arkivfoto

I 2018 var der 128 tilmeldte til Handelsbanken Løbet, og det var rekord. Lynge Run&Fun håber at nå samme niveau i år. Arkivfoto

Handelsbanken Løbet: Ruter for løbere og gående

I år er det LUI Løb, der står for gennemførelsen af det traditionsrige motionsarrangement

Af
Michael Braunstein

løb Handelsbanken Løbet er sammen med Lynge Byfest en del af afslutningen på kulturugen Allerød på X og Tværs, og i år er det LUI Løb - populært kaldet Lynge Run&Fun - der står for gennemførelsen i samarbejde med Handelsbanken i Lynge.

Handelsbanken Løbet finder sted søndag 25. august med start kl. 10.30 fra byfestpladsen ved Uggeløse Bygade. Der er fælles opvarmning kl. 10.00 ved udendørsscenen. I år udleveres løbenumre med chip til de online-tilmeldte, og de kan beholdes som minde om 2019-løbet. Udlevering af startnumre sker fra kl. 8.30–10.00 på festpladsen ved LUI Løbs stand.

For børn til og med 12 år er der en 3 km. rute, der går forbi Uggeløse Kirke - voksne kan løbe med. For de øvrige aldersgrupper er der planlagt en 5 km. rute, der går igennem natur- og fritidsområdet ved Lynge Grusgrav. Der er også en 3,2 km. gå-rute ved Uggeløse Sø og Uggeløse Kirke.

For begyndere og øvede

Gadeløbet er for både børn og voksne og for begyndere såvel som øvede. Igen i år sponserer Lynge Run&Fun en kasse sodavand til den klasse, der har flest deltagere med i løbet.

I 2018 var der 128 tilmeldte til Handelsbanken Løbet, og det var rekord. Lynge Run&Fun håber at nå samme niveau i år.

Deltagelse koster ved online-tilmelding 40 kr. for 3 km. ruten og gå-ruten og 60 kr. for 5 km. ruten. Hertil kommer gebyr på 12,50 kr., der tilfalder LAPIO Timing World Wide for at forbedre og vedligeholde tidtagningsportalen.

Handelsbanken i Lynge sponsorerer præmier til den hurtigste løber i hver aldersgruppe, og til nummer to ved mindst seks løbere i aldersgruppen. Og banken støtter LUI med 75 kr. for hver tilmeldt deltager. Overskuddet går til foreningsarbejdet i Lynge-Uggeløse IF.

Man tilmelder sig online via www.lui.dk, hvor man også kan finde flere informationer. Tilmelding her skal ske senest 23. august kl. 12.00. Herefter kan man tilmelde sig ved at sende en mail til Martin Hammer: loebmedlui@gmail.com eller ved henvendelse til Lynge Run&Fun på pladsen i god tid inden løbsstart.

Motion, variation og socialt samvær

Lynge-Uggeløse Idrætsforening fik i efteråret 2017 en selvstændig løbeklub med navnet LUI Løb - eller altså Lynge Run&Fun.

Målsætningen for løbeklubben er, 'at du øger dit velvære, forbedrer din kondition og sætter dig nye (løbe)mål i et fællesskab med andre løbere fra klubben.'

LUI Løb arbejder også for, at medlemmerne kommer i løbeskoene og afsted hele året, at medlemmerne finder fællesskab med andre løbere på samme niveau, at der findes et godt løbemiljø i nærområdet og at fremme interessen for og viden om løb generelt.

Motivation, variation og socialt samvær er i højsædet – det skal være hyggeligt at løbe i Lynge, lyder det fra klubben, der har begynderhold, hold for let trænede og hold, der løber 10 km. og derover. Der løbes normalt tirsdag og torsdag aften og lørdag formiddag, og klubben tilpasser gerne holdene, distancerne og tempo, så alle kan være med.

Publiceret 14 August 2019 08:30