Trods den regnvåde start på lørdagen, var der masser af aktivitet i bymidten i Lillerød. Foto fra Aktiv Fritid: Michael Braunstein

Trods den regnvåde start på lørdagen, var der masser af aktivitet i bymidten i Lillerød. Foto fra Aktiv Fritid: Michael Braunstein

SE BILLEDERNE: Kulturugen skudt igang i regn og højt humør

Trods en våd start på 17. august, mødte mange frem i bymidten i Lillerød

Af
Michael Braunstein

kulturuge Lørdag 17. august var dagen, hvor den femte udgave af kulturugen Allerød på X og Tværs skulle skydes igang, og det store arrangement kom godt fra start - trods en regnvåd start på dagen.

Regnen kunne dog ikke ødelægge humøret hos de mange foreninger, der slog på tromme for sig selv ved Aktiv Fritid i bymidten i Lillerød, og da det efterhånden tyndede ud i bygerne og flere og flere mødte frem, steg humøret endnu mere.

Der var som altid masser af aktivitet på de mange stande, ligesom der var opvisninger på M.D. Madsensvej med alt fra linedance til korsang.

Lynge Byfest var på pletten for at reklamere for den kommende byfest, og her kunne man opleve byfest-formand og tidligere borgmester, Jørgen Johansen, demonstrere, hvordan man klarer en af festens udfordringer: Pælesidning.

Hos LAFAK viste musikskoleeleverne Jonas Rafner og Zakarias Lubanski, hvordan man spiller på LAFAK's kopier af Brudevæltelurerne.

Og i Centerhallen var der påny en flot og farverig udgave af Farvegladernes kunstmarked.

Hele ugen igennem fortsætter Allerød på X og Tværs med et hav af tilbud og arrangementer, afsluttende med Lynge Byfest fra 23.-25. august.

Publiceret 19 August 2019 10:50