Når der er herreaften i Allerød Bio 1. november, står blandt andet actionfilmen 'Angel Has Fallen' på programmet.

Når der er herreaften i Allerød Bio 1. november, står blandt andet actionfilmen 'Angel Has Fallen' på programmet.

Hårdtslående mandeaften i Allerød Bio

Actionfilm, øl og konkurrencer 1. november

mandeaften I Allerød Bio vil man gerne gøre noget for alle de drenge og mænd, som - med biovennernes egne ord - 'ikke lige synes, at 'Vild med Dans' er noget for dem.' Derfor laver biografen en særlig aften, specielt henvendt til det mandlige publikum, og det sker fredag 1. november.

"Vi synes, at der skal være et sjovt alternativ til en tv-aften med 'Vild med Dans' – en aften, hvor 'drengerøvene' kan hygge sig med en kammerat, nabo eller søn og sammen få nogle sjove og hyggelige timer," siger manden bag idéen, Klaus Lyksted fra Allerød Bios Venner.

Idéen kom helt naturligt som en opfølger på 'Girls Night Out', som biografen havde kæmpestor succes med i juni måned.

"Vi fik mange tilkendegivelser efterfølgende fra mændene om, hvornår der så kom en aften, der var særligt henvendt til dem. Og det må vi jo reagere på," siger Klaus Lyksted.

Actionfilm, Budweiser og hårdtslående samvær

"Eventen i Allerød Bio er en pakke med en actionfilm, en iskold Budweiser og masser af lækre herresnacks. Undervejs vil der også være nogle små overraskelser til 'drengerøvene', bebuder Klaus Lyksted.

Han oplyser, at actionfilmen er 'Angel Has Fallen' med Gerard Butler, som for tredje gang spiller hovedrollen i filmserien om den hårdtslående Mike Banning. Mike Banning er præsidentens tætteste Secret Service-agent, og i filmen beskyldes Banning for at stå bag et mislykket mordforsøg på den amerikanske præsident (Morgan Freeman). Med i filmen er også Nick Nolte.

Men inden filmen ruller over lærredet, bliver der hårdtslående konkurrencer for gæsterne. Der vil være 'slå søm i stub', og så er det op til 'drengerøvene' at gøre det ekstra spændende. Hvem er hurtigst? Hvem er mest hårdtslående?

Mens filmen ruller i biografen, sætter cafépersonalet øl på køl, og efter forestillingen er der åbnet op til hygge med levende lys, musik og plads til en mandesnak i foyeren.

Der er et begrænset antal pladser, der sælges efter først til mølle-princippet. Arrangementet har en særpris på 120 kr. pr. billet, og de kan købes via biografens hjemmeside.

mik.

Publiceret 25 September 2019 15:17