Kasper Ljung Pedersen.

Kasper Ljung Pedersen.

DEBAT: Få Allerød tættere på magten

Kasper Ljung Pedersen, byrådsmedlem for Socialdemokratiet i Allerød Byråd

Lad os samles om, at gøre Allerød stærkere landspolitisk - med en stemme lokalpolitisk.

Sidste gang Allerød havde en lokalpolitiker med på Christiansborg var det Lizzie Lichtenberg, som var i folketinget fra 1981 til 1990. Hun var tillige byrådsmedlem og viceborgmester.

I år er vi så heldige, at vi har hele tre lokale kandidater til folketingsvalget, ved hvem vi kan sætte vores kryds d. 5. juni.

Det er Jesper Hammer (D), Erik Lund (C) og Miki Dam Larsen (A).

Vi har som borgere, og jeg som politiker, behov for en lokal stemme inde på Christiansborg – jeg tror helt bestemt, vi kan få noget positivt ud af en (eller flere) lokale repræsentanter i folketinget. Vi står foran en fremtid, hvor der skal tales om transportkorridor, motorvej mod nord, evt. Høvelte Station, udligningsreform mm.

Som den socialdemokrat jer er, så stemmer jeg naturligvis personligt på Miki Dam Larsen - med sin store politiske erfaring fra byrådet, og sine evner til at overskue komplekse politiske sager, er han i høj grad klar til at blive løftet ind på Christiansborg.

Jeg håber at DU som Allerød-borger vælger at stemme med hjertet, på DIT parti, men at du samtidig stemmer med tanke på, at vi via vores lokalt opstillede kandidater, har en enestående mulighed for at styrke vores alle sammens Allerød NU og i fremtiden!

Publiceret 31 May 2019 14:37