DEBAT: Spørgehjørnet 21

Bille Thøgersen, Elmevej 18

Indtil nu er der i Spørgehjørnet blevet stillet 196 spørgsmål, mere eller mindre rettet til politikere. En politiker, som ikke var ramt af det specifikke spørgsmål, er kommet med supplerende oplysninger til et sådant, men ellers har ingen politiker besvaret eller kommenteret så meget som et eneste spørgsmål. Mon de skammer sig?

En ivrig læser af Spørgehjørnet har spurgt, om der ikke findes andre irriterende grupper end politikere. Spørgehjørnet besvarer jo læserspørgsmål, så jo! "Pensionister!" De er imidlertid stort set kun irriterende; politikere er både irriterende og farlige for vort demokrati, så "pensionister" må vente lidt.

Så først nogle flere spørgsmål om/til politikerne.

197: Har byrådsflertallet besluttet at fortætte bymidten?

198: Har byrådsflertallet også besluttet at gøre bymidten grønnere?

199: Er det ikke selvmodsigende?

200: Reducerer flere og højere bygninger ikke solindfaldet?'

201: Hr. Miki Dam Larsen, Allerøds de facto borgmester, påstår, at der er tale om imødekommelse af borgerønsker. Er det sandt!

202: Kan han bevise påstanden?

203: Kunne man forestille sig, at han overhovedet forsøgte noget så afvigende fra sin normale tavshed, når bortses fra vage udsagn og udokumenterede påstande?

204: Er det ikke snarere hans plan til socialistinficering af Allerød?

205: Skal fortætningen bestå af villaer eller lejlighedsbyggeri, herunder et hav af sociale boliger, som i sidste ende vil gøre Allerød til en socialistisk kommune, et helvede på jord?

205: Har et byråd med et flertal af medlemmer, som er blevet valgt på en borgerlig dagsorden, virkelig besluttet det?

206: Er disse 'borgerlige' medlemmer meget dumme?

207: Tror de virkelig, at Allerøds borgere er lige så dumme?

Publiceret 23 August 2019 00:00