DEBAT: Spørgehjørnet 22

Bille Thøgersen, Elmevej 18

208 Har Allerød Kommunes Forvaltning og byrødder i årtier altid betragtet lokalplaner som beregnede til at dispensere fra, når entreprenører ønskede at bygge højere og bredere?

209 Når entreprenørerne så efter projekternes påbegyndelse med luftige argumenter har anmodet om yderligere dispensationer på f.eks. 10% i alle retninger, har byspidserne så også altid bevilget dem 9% ekstra dispensation?

210 Har det forskønnet byen og gjort den hyggeligere?

211..Har en almindelig borger ved sine fulde fem nogensinde bedt om at få bygget boliger på Søageren og boldbanerne eller på andre grønne områder, som desværre ikke er omfattet af skovregler?

212 Er den foreslåede beton- og murstensdækning af grønne områder virkelig en nødvendighed?

213 Er nødvendigheden i virkeligheden, at den honorære borgmester gerne vil op på det af befolkningsmæssig forøgelse afhængige højere løntrin, og vil det overhovedet kunne nås, inden Venstre og dermed han udslettes ved næste valg?

213 Eller er nødvendigheden, at den faktiske borgmester, betonsocialisten hr. Miki Dam Larsen, ønsker at tiltrække for Kommunen hundedyre børnefamilier samt sociale klienter for at gøre AK til en endnu fattigere venstrefløjskommune end den allerede er pga. det af Venstre, DF og socialdemokraternes påførte årlige røveri også kaldet kommunal udligning?

214 Ville det ikke være fornuftigere at tiltrække velstående familier uden børn eller med børn i gymnasiealderen?

215 Er den nødvendige generationsudskiftning ikke allerede en kendsgerning? I Blovstrød har præsterne faktisk endelig noget at lave ud over gudstjenesten hver anden søndag.

216 Er planstrategivanviddet en skandale?

217 Et forræderi?

218 En tragedie?

219 Hvad kan vi gøre for at standse planstrategivanviddet, inden vor grønne Kommune er gået helt i sort, undskyld, rødt?

220 LandsVenstre har lige nu fyret landets bedst kendte leder. Hvornår fyrer lokalVenstre sin mest uværdige leder nogensinde, hr. Karsten Längerich Umuliussen? Det vil snart være for sent.

Publiceret 02 September 2019 00:00