DEBAT: Spørgehjørnet 23

Bille Thøgersen, Elmevej 18

Først et spørgsmål fra en interesseret læser: Hvad er det, at Venstre vil binde folk på ærmet på fælles vandreture i Allerød, først Blovstrød? Læserspørgsmål besvarer vi jo, så: Fra særdeles pålidelig kilde forlyder det, at der er tale om nostalgiske vandreture til de få grønne pletter, der endnu ikke er blevet bebygget i Allerød, men som nu nødvendigvis skal bebygges for at bevare Allerød grønt; og det er ganske vist.

221: Betragter Venstre-fløjen sandhed som elastik i metermål?

222: Er Allerød hoppet 22 pladser op på erhvervsvenlighedslisten pga. planerne om så omfattende bebyggelser som muligt på alle ledige områder, fordi de fritager entreprenørerne fra irriterende dispensationsansøgninger og andre bureaukratiske trakasserier, når blot de bygger så højt som muligt og udnytter grundene til det yderste, så der kan blive plads til så mange lejligheder som overhovedet muligt; dette naturligvis for at tilfredsstille venstrefløjens vådeste drømme om at ændre befolkningssammensætningen i Allerød for at tiltrække så mange sociale klienter som muligt som stemmekvæg?

223: Hvor vil Venstre plante skov i anledning af Allerøds halvtredsårsfødselsdag, når strategiplanen har udlagt alt grønt til bebyggelse?

224: Vil de leje et område i en anden Kommune?

225: Er der overhovedet noget at fejre i en kommune med borgerligt flertal, men som i næsten samtlige halvtreds år er blevet regeret af mindretalsvenstrefløjen pga. Venstres systematiske forræderi?

226: Er det sandt, at fysisk aktivitet gennem hele livet holder en frisk og selvhjulpen i alderdommen?

227: Er det sandt, at kreativ beskæftigelse udvikler hjernen i opvæksten og holder den i gang i alderdommen?

228: Er det sandt, at et varmtvandsbassin kan få personer med svære skader (hurtigere) på benene, end andre former for genoptræning?

229: Er det derfor sandt, at tennishal, Billed- og Musikskole samt andre lignende faciliteter ikke alene er rettidig omhu, men også kernevelfærd?

Publiceret 23 September 2019 00:00