Lars Bacher.

Lars Bacher.

DEBAT: Vi er så stolte i Konservative!

Lars Bacher, byrådsmedlem, Konservative

Formanden for Børne- og Skoleudvalget, Nikolaj Bührmann, erkender i et interview i Frederiksborg Amts Avis, at der er en generelt god stand i dagsinstitutionerne i Allerød Kommune. Selvfølgelig er der institutioner, der har et efterslæb. Specielt har Firkløveren og Ørnevang behov for renovering. Det blev besluttet i sidste periode.

Det var en periode, hvor SF ikke var med i budgettet. Så det kan jo undre, at det kan løses så let, som formanden udtaler i interviewet. At formanden ikke bliver udfordret på, hvad der er ændret, siden SF, A og B pludselig er tilfredse med planlægning og strategi, der er vedtaget i sidste periode, ja, det kan kun stille spørgsmål om, at kritisk journalistik ikke skal tages for givet.

Tilbage står, at konservative vil arbejde for en fortsat opgradering af dagsinstitutioner og skoler. Det har vi faktisk arbejdet for hele tiden.

En af de sidste ting vi gjorde under konservativ ledelse var at tilføre 7 millioner kr. i drift til skole og børneområdet: 3 millioner kroner til at øge normeringerne i kommunens daginstitutioner og 4 millioner kr. til at styrke skolen generelt.

Publiceret 24 September 2019 15:45