Jean Thomsen.

Jean Thomsen.

Jeans4kids lancerer bæredygtig handel med børnetøj

Butikken vil kombinere salget at nyt børnetøj med brugt børnetøj

Af
Af Michael Braunstein

Jeans4kids, der ligger på Stationspassagen 6 G i bymidten i Lillerød, lancerer nu et nyt koncept til handel med børnetøj.
"Som de fleste butikker i Allerød kæmper Jeans4kids også med at få gang i handlen med børnetøj efter et år med faldende vækst. Det har jeg nu taget konsekvensen af og har besluttet, at tiden netop nu er moden til at afprøve et nyt koncept - for at få gang i handlen med  børnetøj i Allerød," siger indehaveren Jean Thomsen og fortsætter:
"Jeg har derfor valgt at kombinere salget af nyt børnetøj med salget af brugt børnetøj. Jeg ser en stigende tendens i samfundet til, at kunderne ønsker at spare penge og købe brugt tøj på bl.a. Den Blå Avis og trendsales. Derudover går tendensen mod større social ansvarlighed samt bæredygtighed og derfor tror jeg på, at tiden er moden til en butik, som har en kombination af både nyt og gammelt. Hovedparten af butikken vil fortsat være med fokus på salg af nye varer, men der bliver nu indrettet en afdeling til brugt tøj."
"På den måde får kunderne adgang til et bredere udvalg af børnetøj, da der vil blive tilført 'nye' mærker til butikken. Tøjet vil komme fra kunder, som donerer det tøj, som de enten bare ville have givet bort eller smidt ud, videre til butikken. Kunden modtager til gengæld et tilgodebevis til køb af nyt eller brugt tøj. Jeg modtager kun tøj i god stand, det vil sige uden pletter og huller, og sidst men ikke skal det være rent."
"Jeg glæder mig til at komme igang med konceptet og håber, at borgerne i Allerød og omegn vil tage godt imod det," siger Jean Thomsen.


Publiceret 01 November 2013 10:56