Allerøds borgmester, Jørgen Johansen, overrækker Carbon20-diplomet til Steen Bjerge, system- og kvalitetschef hos Lessor.

Allerøds borgmester, Jørgen Johansen, overrækker Carbon20-diplomet til Steen Bjerge, system- og kvalitetschef hos Lessor.

Allerød Kommune uddeler Carbon20-diplom til lokal virksomhed

Lessor har reduceret CO2-udledningen med 38,6 procent

Gennem aktiv deltagelse i Allerød Kommunes Carbon20-projekt har virksomheden Lessor reduceret sin CO2-udledning med hele 38,6 procent. Den bedrift har udløst et Carbon20-diplom.

"Jeg blev utrolig stolt, da Lessor fik overrakt Carbon20-diplomet af borgmester Jørgen Johansen," siger Steen Bjerge, system- og kvalitetschef hos Lessor og fortsætter:

"Gennem Carbon20-projektet har vi fået rådgivning og inspiration til forskellige energibesparelser. At vi har reduceret vores CO2-udledning med hele 38,6 procent skyldes blandt andet initiativer som styring på ventilationsanlægget, optimering af belysning og udskiftning af vores varmepumpe."

Virksomheden Lessor leverer fleksible IT-løsninger til virksomheder til håndtering af løn, tid, HR og vagtplanlægning. Lessor har gennem mange år haft fokus på klimaet. På hovedkontoret i Allerød genanvendes der blandt andet regnvand.

"Vi har nogle stærke virksomheder her i kommunen, som er innovative i forhold til at tænke bæredygtigt – og i Carbon20-projektet kan de helt konkret få noget rådgivning og sparring i forhold til, hvad der passer til deres egen virksomhed," siger Jørgen Johansen og fortsætter:

"Det er ikke størrelsen af virksomheden, der er afgørende – alle kan være med. Vi har alle et ansvar for den grønne dagsorden, og vi bliver nødt til at løfte i flok, hvis vi have en verden, som vi kan være bekendt at efterlade til de næste generationer."

Steen Bjerge supplerer:

"Carbon20-projektet har åbnet vores øjne for de mange muligheder, der findes på energiområdet."

Carbon20

Carbon20 er samarbejde Allerød kommune har med lokale virksomheder om bæredygtighed og CO2 reduktion.

Gennem Carbon20 får lokale virksomheder ny viden inden for bæredygtighed og energibesparelser.

Allerød Kommune er primus motor for samarbejdet.

Publiceret 26 April 2016 15:00