28. august køres den 11. udgave af Allerød Tour.

28. august køres den 11. udgave af Allerød Tour.

Allerød Tour for 11. gang

11. udgave af Allerød Tour køres søndag 28. august

Af
Af Michael Braunstein

Tiden nærmer sig for den 11. udgave af Allerød Tour, der som sine forgængere er arrangeret af Allerød Cykle Klub i samarbejde med Allerød Nyt.

Cykelløbet er for alle, om man så vil stille op alene, køre sammen med familien eller være en del af et hold.

Man kan vælge mellem den familievenlige rute på 24 km., den mere udfordrende rute på 55 km. med et par gode bakker undervejs og så den udfordring på 100 km. - sidstnævnte rute er sponsoreret af Kvickly Allerød. Alle ruterne går gennem Allerøds skønne natur.

Også i år er der tidtagning med chip, når det går løs fra Skovvang Stadion, hvor der traditionen tro både er start og mål. Med chip-systemet bliver tiderne registreret elektronisk og kan findes på nettet kort tid efter, man er kørt i mål. Der vil også være mulighed for at få oplyst tiden i sekretariatet efter løbet.

100 km.-gruppen starter kl. 9.00, 55 km.-gruppen kører kl. 9.10, og 24 km.-gruppen sendes afsted kl. 9.20. Der vil på alle ruter være et depot cirka halvvejs, hvor der vil være mulighed for opfyldning af væske, frugt med mere.

Der er lodtrækningspræmier fra løbets sponsorer, heriblandt et gavekort på 1.000 kr. fra Kvickly Allerød. Der er desuden en vandrepokal til det største hold og diplomer til alle deltagere.

Løbet køres på eget ansvar, og cykelhjelm er obligatorisk.

Tilmelding til Allerød Tour foregår online - man kan klikke sig ind på www.ack-allerod.dk og finde menuen 'Allerød Tour'. Ved tilmelding på løbsdagen er der tillagt et eftertilmeldingsgebyr på 25 kr. Betaling sker i sekretariatet i målområdet.

Startnummer kan afhentes i sekretariatet i start- og målområdet på løbsdagen fra kl. 8.00 og frem til 20 minutter før løbets start.

Publiceret 03 August 2016 15:02