’Blues U’ - spiller på Skovvang Stadion under Stafet For Livet.

’Blues U’ - spiller på Skovvang Stadion under Stafet For Livet.

Stort program for Stafet For Livet

På nuværende tidspunkt har 16 hold, 298 deltagere og 23 fightere tilmeldt sig

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Skovvang Stadion bliver i år rammen om den tredie lokale udgave af Stafet For Livet. Det sker lørdag 26. august og søndag 27. august - som et led i kulturugen Allerød på X og Tværs.

Endnu en gang er programmet stort, og der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 16 hold, 298 deltagere og 23 fightere.

Stafet For Livet er et døgn med holdstafet, aktiviteter, underholdning og oplysning, der har til formål at give håb og støtte til alle, der er berørt af kræft. Målet er at stå sammen i kampen mod kræft og at skaffe midler til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Alle kan deltage, og om man vil gå eller løbe, bestemmer man selv. Det gælder ikke om at komme først, men om at gøre en aktiv og fælles indsats i kampen mod kræft.

Per Larsen holder lystalen lørdag aften.

Per Larsen holder lystalen lørdag aften.

Tryllekunst og musik

Det hele starter lørdag 26. august kl. 13.00 på Skovvang Stadion med velkomsttale ved Finn Hyllested, Stafet For Livet Allerød. Umiddelbart efter holdes åbningstale af Allerøds borgmester, Jørgen Johansen, ligesom projektchef Finn Christensen, Kræftens Bekæmpelse, taler.

Efter en fighter-runde på stadion slipper fighterne gule balloner løs, og stafetten går i gang.

I dagens løb kan man deltage i børnebanko i Børneteltet, få massage i sundhedsteltet hos massør og zoneterapeut Charlotte Brøndum eller - fra kl. 14.00 - opleve tryllekunstner Sune Lillebroe Hansen, kendt fra 'Scenen er din 2006' og 'Talent 2008'.

Kl. 15.00 synger Rikke og Danny på Scenen, hvor det gælder numre af Celine Dion, Metallica og Whitney Houston. Bastion spiller kl. 16.00, der er julemand i Børneteltet kl. 17.30, og så går det løs med Tuxedo Swingband, kendt fra 'Talent 2017', fra kl. 19.00.

Der er banko for alle i Cafeteriet kl. 20.00, og ved lysceremonien cirka kl. 21.30 vil Per Larsen, ambassadør for Kræftens Bekæmpelse, holde lystalen.

Dagens underholdning slutter med 'Blues U' på Scenen kl. 22.30 og fyrværkeri kl. 23.45.

Søndag 27. august holder Søren Holmgren foredrag i Børneteltet kl. 9.00. Kl. 10.45 indledes afslutningsrunden, hvor fighterne går forrest, og kl. 11.00 holdes afslutningstaler af borgmester Jørgen Johansen og Finn Hyllested.

Stor opbakning

Finn Hyllested glæder sig over den store lokale opbakning til Stafet For Livet - i form af mange donationer, præmier og sponsorstøtte.

“I vores lotteri er 1. præmien en Svanestol fra Fritz Hansen, og der er mange andre præmier. Dem kan man se et foto af i butikslokaler ved siden af Appettito i bymidten i Lillerød. Inde hos Appettito og også hos Krukkerne sælges lodder til lotteriet,” siger Finn Hyllested og fortsætter:

“Stafet For Livet har en stand på Aktiv Fritid på lørdag. Her kan man melde sig til at deltage i stafetten, ligesom man kan købe lodder, og lodderne sælges ligeledes under arrangementet. Vinderne udtrækkes dagen efter Stafet For Livet.”

“Vi synes, det hele tegner virkelig godt og positivt, og vi håber, at mange vil lægge vejen forbi Skovvang Stadion,” siger Finn Hyllested.

Publiceret 16 August 2017 13:15