Modelfoto

Modelfoto

Allerød er stadig populær blandt boligsøgende

Selvom Allerød er raslet fem pladser ned af ranglisten blandt de kommuner, som danskerne gerne vil bo, ligger kommunen fortsat i top, når det gælder søgninger

Af
Helene Stolle

Hvert år udarbejder boligportalen Boligdeal en analyse over de geografiske ønsker, som boligsøgende danskere har. Sidste år placerede Allerød sig som nummer 16 ud af de ialt 98 danske kommuner, men i år er kommunen raslet fem pladser længere ned som nummer 21.
Fik du læst: Takster i klubber forhøjes efter fejl
Det betyder dog ikke, at boligsøgende slet ikke er interesserede i Allerød, når de undersøger Nordsjælland som muligt bosætningssted. Allerød er ligger nemlig i top tre, når der udelukkende ses på Nordsjælland kun overgået af Egedal og Gentofte, der placerer sig henholdsvis som nummer 14 og 15.
Fik du læst: Far troede, der havde været indbrud på datterens værelse, men det grønne stads på væggen viste sig at være... 
Blandt Allerøds nabokommuner er det Fredensborg, Hørsholm og Rudersdal, der med placeringer som henholdsvis 24, 26 og 27 på ranglisten, ligger tættest på Allerød, mens der søges mindre på Frederikssund, Hillerød og Furesø, der i analysen placeres som nummer 30. 31 og 35.

Publiceret 19 January 2018 11:00