Stafet For Livet-deltagerne løber og går for at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Foto: Jan F. Stephan

Stafet For Livet-deltagerne løber og går for at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Foto: Jan F. Stephan

Fotogalleri: Stafet for Livet gav mere end 80.000 kroner til Kræftens Bekæmpelse

Skovvang Stadion dannede igen i år rammen om Stafet For Livet, og her blev der samlet mange penge ind til Kræftens Bekæmpelse

Af
Helene Holm Stolle

Skovvang Stadion dannede lørdag rammen for det fjerde Stafet For Livet-løb i Allerød - løbet, der samler penge ind til Kræftens Bekæmpelsesarbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

I et helt døgn bliver der løbet i den gode sags tjeneste for at samle penge ind og ikke mindst for at give håb og støtte til alle, der er berørt af kræft på den ene eller anden måde.

Selvom Stafet For Livet er et løb, så kan alle deltage, uanset alder og fysisk formåen, og i Allerød er støtten stor. I år var der således tilmeldt 414 deltagere fordelt på 14 hold, og til sammen fik de løbet og gået 81.880 kroner ind til Kræftens Bekæmpelse, oplyses det på stafetforlivet.dk-

Selvom hunøret lørdagen igennem var højt på Skovvanng Stadion, så er Stafet For Livet også et rørende og bevægende døgn - fordi alle på en eller anden måde er i berøringen med kræften. Og tårerne fik da også frit løb hos mange, da stafettens lysceremoni gik i gang, og der blev tændt lys i de mange hvide papirsposer med personlige hilsner.

Publiceret 27 August 2018 15:00