Martin H. Wolffbrandt var indsamlingsleder i Allerød. Pressefoto

Martin H. Wolffbrandt var indsamlingsleder i Allerød. Pressefoto

Allerød indsamlede 20.000 kr. til sclerose

På landsplan var det samlede resultat 3,8 mio. kr., som skal bruges til forskning

indsamling 24 indsamlere samlede søndag 9. september 18.965,- kr. ind i Allerød. Dertil kommer mange bidrag via MobilePay. Tilsammen er bidraget fra Allerød formentlig langt over 20.000,- kr.

Det samlede indsamlingsresultat var 3,8 mio. kr. Et stærk resultat som er ny indsamlingsrekord. Sygdommen er fordoblet på bare 20 år, men det skal ny forskning nu være med til at stoppe.

Stærkt resultat i Allerød

”Vi opnåede et stærkt resultat i Allerød. Indsamlerne blev rigtig godt modtaget. De mange bidrag blev til næsten 20.000,- kr. Undervejs fik vi også to nye indsamlere som meldte sig klar til indsamlingen næste år. Så bliver man glad.”, siger Martin H. Wolffbrandt, som var indsamlingsleder i Allerød, i en pressemeddelelse.

Under overskriften ’Venner og familie mod sclerose’ sendte Scleroseforeningen i alt 3.000 frivillige folk på gaden i Region Midtjylland, Region Syddanmark og Region Hovedstaden for at samle ind til vigtig forskning.

Ny indsamlingsrekord

Det samlede indsamlingsresultat for alle byer i de tre regioner lyder i år på 3,8 millioner kroner.

”Vi er så taknemmelige for den massive opbakning, vi har mødt rundt om i landet. Både fra de mange tusind ildsjæle, der har været på gaden og samle ind - og fra alle de folk, der har åbnet døren derhjemme og givet et bidrag til vores indsamling. Hvert eneste bidrag tæller i den grad, når vi skal uddele penge til ny, vigtig forskning i sclerose. Det giver både os og alle dem, der har sclerose tæt inde på livet, nyt håb for en fremtid uden sclerose. Tusind tak til alle, der har gået en indsamlingsrute, givet et bidrag og hjulpet med at sprede vores budskab,” siger Klaus Høm, som er direktør i Scleroseforeningen, ifølge pressemeddelelsen fra foreningen.

Scleroseforeningen uddeler hvert år mere end 12 millioner kroner til danske og internationale forskningsprojekter.

gs

Publiceret 13 September 2018 13:15