På Blovstrød Skole blev der blandt andet spillet ultimate på Skolernes Motionsdag.

På Blovstrød Skole blev der blandt andet spillet ultimate på Skolernes Motionsdag. Foto: Kimmie Hetland

Se billederne: Røde kinder, blå himmel og fuld sol på Skolernes Motionsdag

Efterårsferien lurer lige rundt om hjørnet, men før eleverne på Blovstrød Skole kunne få fri, skulle de have lidt sved på panden til Skolernes Motionsdag

Af
Kimmie Hetland

Fredagen før efterårsferien er det traditionen tro Skolernes Motionsdag for alle skoler rundt om i landet. Sådan har det været siden 1982, og på Blovstrød Skole er det ingen undtagelse. Da eleverne mødte i skole i dag, var det med træningstøj og løbesko, og den normale undervisning blev skiftet ud med forskellige sportsaktiviteter.

På Blovstrød Skole opdeles eleverne i to grupper: 0. til 6. klasse løb runder i skoven ved Tokkekøb Hegn og fik et mærke på hånden efter hver runde, og da de kom tilbage fra ruten ventede kasser med frugt, som var leveret af Kvickly Allerød. 7. til 9. klasse konkurrerede med hinanden årgangene imellem i blandt andet dodgeball, hockey og håndbold.

Til sidst på dagen blev der uddelt priser i skolens festsal. For eksempel kunne man som klasse vinde en pris for samlet set at have løbet mest, og man kunne få en fighterpris for at have kæmpet sig igennem løberuten. Desuden blev alle de tilbagelagte kilometer, som eleverne havde løbet lagt sammen, for at se, hvor langt eleverne havde løbet. Nogle år er de nået helt til Paris.

Publiceret 12 October 2018 13:50