Christine Aarenstrup Daugaard og Mads Holbech Esmann ved prisoverrækkelsen. Privatfoto

Christine Aarenstrup Daugaard og Mads Holbech Esmann ved prisoverrækkelsen. Privatfoto

Christine fra Allerød har vundet Idéprisen 2018

Prisen blev vundet sammen med partner Mads Holbech Esmann

vinder Idéprisen 2018 er netop blevet uddelt, og Christine Aarenstrup Daugaard - der er vokset op i Allerød - har vundet sammen med sin partner i deres fælles firma, Esgaard, Mads Holbech Esmann.

'Vi er ved at udvikle en håndholdt symaskine til sår. Den vil gøre det nemmere, hurtigere og sikrere at sy sår sammen,' skriver Christine Aarenstrup Daugaard til Allerød Nyt.

'Vi har netop vundet Idéprisen 2018, som vi blev nomineret til for halvanden måned siden. Det er en pris givet af Careware-next, og der er tale om en national healthcare teknologisk konkurrence, hvor de mest lovende healthcare-idéer bliver nomineret,' skriver Christine Aarenstrup Daugaard og fortsætter:

'Det er en kæmpe blåstempling af firmaet at vinde, tidligere vindere har rejst mange millioner af kroner til deres firmaer. Vi har vundet et års mentorskab af meget kompetente healthcare-hjerner, som kan hjælpe firmaet på vej.'

Christine Aarenstrup Daugaard oplyser, at hun har gået i børnehave, folkeskole og gymnasium, i Allerød. Både hun og partneren Mads Holbech Esmann er medicinstuderende på Aarhus Universitet.

mik.

Publiceret 03 December 2018 05:30