Ditte Skov og hendes team tager imod, når 'The Club' slår dørene op lørdag 5. januar. Pressefoto

Ditte Skov og hendes team tager imod, når 'The Club' slår dørene op lørdag 5. januar. Pressefoto

'The Club' slår dørene op: Åbent hus 5. januar

Det nye træningsunivers i Lillerød bymidte er ved at være klar

Af
Michael Braunstein

åbning Lørdag 5. januar bliver dagen, hvor det nye træningsunivers i bymidten i Lillerød, 'The Club', slår dørene op. Det sker med åbent hus fra kl. 10-14.

"De unikke rammer for 'The Club' er nu skabt. Det er vores ønske, at nærvær, kvalitet og fællesskab kendetegner klubben, og at disse værdier altid vil være en del af træningsoplevelsen hos os," siger Ditte Skov, der står i spidsen for træningsklubben 'The Club - Fitness'.

'The Club' åbner på M.D. Madsensvej 8 og giver dermed nyt liv til lokalerne, der har stået tomme siden Irma lukkede for godt 10 år siden.

På åbningsdagen inviteres hele byen til hygge og et 'kig ind' i træningsuniverset, hvor Ditte Skov vil tage imod sammen med sit team. Allerøds borgmester, Karsten Längerich, er blandt dem, der vil kigge forbi.

Der tilbydes på dagen gratis holdtræning, og flere af klubbens samarbejdspartnere vil servere smagsprøver.

Er man allerede medlem, og vil man gerne deltage i holdtræning på åbningsdagen, kan man logge på sin profil og booke plads. Er man endnu ikke medlem, skal man blot oprette en profil via hjemmesiden theclubfitness.dk og booke den ønskede time.

Ditte Skov er født og opvokset i Allerød. De sidste ni år har hun drømt inderligt om at åbne sit eget, og lokalerne i Lillerød har hele tiden spøgt i hendes baghovede, har hun tidligere fortalt i Allerød Nyt.

Publiceret 05 December 2018 05:15