Tommi Frank Madsen og Jacob Malling åbner 2. januar Nybolig-forretning på Allerød Stationsvej 2. Pressefoto

Tommi Frank Madsen og Jacob Malling åbner 2. januar Nybolig-forretning på Allerød Stationsvej 2. Pressefoto

Nybolig åbner forretning i bymidten i Lillerød

Det sker på adressen Allerød Stationsvej 2

nybolig Det er kun lidt over et år siden, at ejendomsmæglerne Tommi Frank Madsen og Jacob Malling åbnede deres første Nybolig-forretning i Birkerød. Siden er det gået stærkt, og nu er de to ejendomsmæglere og partnere klar til at slå dørende op for deres anden forretning, som kommer til at ligge på Allerød Stationsvej 2 i Lillerød.

Åbningen sker 2. januar 2019, fremgår det af en pressemeddelelse.

"Det har været en fantastisk start med fantastiske kunder, og da vi allerede sælger boliger i Allerød og omegn, er det næste helt naturlige skridt, at vi også er fysisk til stede i byen med en forretning, så folk kan komme forbi og snakke bolig med os," siger indehaver, Tommi Frank Madsen.

Ifølge Tommi Frank Madsen er det vigtigt, at man er til stede lokalt.

"Selvom meget i dag foregår på en Ipad, er en bolighandel nu engang så stor en beslutning, at de fleste føler sig mest trygge ved den personlige kontakt med mægleren. Og det vil vi selvfølgelig gerne tilbyde vores kunder," siger han.

Jacob Malling er heller ikke i tvivl, om at det lokale er afgørende, når det handler om bolig.

"Vi er lige nu tre, som alle er lokalt forankret, og til vores nye forretning i Allerød søger vi faktisk en frisk ejendomsmægler, som kan være med til at skabe succes og flere tilfredse kunder. Det, der optager os mest, er nemlig, at kunderne får en ekstraordinær god service og rådgivning, når de kommer ind i vores forretninger," siger Jacob Malling.

mik.

Publiceret 07 December 2018 16:30