Borgmester Karsten Längerich, Anna Emilie Møller og Jan Gauger fra Team Allerød ved hyldesten på Allerød Rådhus. Foto: Michael Braunstein

Borgmester Karsten Längerich, Anna Emilie Møller og Jan Gauger fra Team Allerød ved hyldesten på Allerød Rådhus. Foto: Michael Braunstein

Anna Emilie Møller: "Jeg er glad for de lokale skulderklap"

"Det betyder meget, at man lokalt følger og anerkender mine præstationer," sagde den nybagte Europamester på Allerød Rådhus

Af
Michael Braunstein

hyldest "Det betyder meget for mig at få de her lokale skulderklap. At man i Allerød følger og anerkender mine præstationer. At man lægger mærke til og interesserer sig for, hvad jeg laver."

Sådan sagde den nybagte Europamester i cross, Anna Emilie Møller, til Allerød Nyt, da løberen fra Blovstrød Løverne mandag eftermiddag var inviteret til hyldest og rådhuspandekager på Allerød Rådhus.

21-årige Anna Emilie Møller løb sig for kort tid siden til guld og triumf, da hun i Holland sejrede i U23-klassen i cross. Det er den første danske guldmedalje ved EM i cross, siden Carsten Jørgensen sejrede hos herrerne i 1997, altså for 21 år siden. Og det er den blot anden danske titel i mesterskabets historie. Carsten Jørgensen stillede i øvrigt også op for Blovstrød Løverne.

Og så er Anna Emilie Møller i øvrigt også blevet kåret som novembers kvindelige atlet, blandt alle atleter i Europa.

Fortsat støtte fra Team Allerød

På Allerød Rådhus roste borgmester Karsten Längerich Anne Emilie Møller for den nyeste præstation, ligesom han gav udtryk for håbet om, at der også fremover ville blive lejlighed til at hylde den stærke løber.

Også Team Allerød var på pletten - med blomster og en check på 30.000 kr. Den sidste var det fysiske udtryk for, at Team Allerød har besluttet at fortsætte med støtten til Anne Emilie Møller.

Nye mål

Den næste store mål for Blovstrød-løven er VM i cross 30. marts i Aarhus, hvor distancen er 10 km., og hvor Anna Emilie Møller stiller op sammen med seniorerne.

"Når det gælder banesæsonen, har jeg blikket rettet mod U23 EM i Sverige i juli og VM i oktober i Doha," sagde Anna Emilie Møller, der takkede mange gange for hyldesten på Allerød Rådhus.

Publiceret 18 December 2018 12:48